من عروس اول هستم یکسال بعد من جاریم اومد انقدر بهش احترام میزارن که نگو کلی بهش عیدی بردن و خانوادش و همش دعوت میکنن چون دکتره خیلی بهش احترام میزارن جاریم هم اصلا به من محل نمیده بخاطر اینکه خواهرشووهرم با من بده و چسبیده بهش و همش بهم آبجی آبجی میکنن اینم بگم فامیلن من وقتی میرم پیششون اصلا محل نمیدن حس علف هرز و دارم مدام از جاریم تعریف میکنن از هیکلش و تیپش در صورتیکه به خدا جاریم از همه لحاظ معمولیه من خودمم معمولیم اینم بگم من کارمندم اما با حقوق کم و انگار شان اون از من بیشتره واسه اون همه کاری میکنن منم دوسال پیش عروسی کردم اما اصلا به من اهمیت نمیدن چیکار کنم برام مهم نباشن🫠
تا خوندم اومدم بگم حتما سواد بالایی داره که دیدم نوشتی دکتره. تحصیلات خیلی توی دید ادما تاثیر گذاره ...
من تحصیلات و شغل ام خوب ولی نه خودم پزشو میدم و اصلا جایی بازگو نمیکنم درحدی که حتی فامیل شوهر نمیدونن دقیقا چیکار میکنم به نظرم کسی که تحصیلاتشو هی جار میزنه خیلی سطح پایینی داره که چی مثلا؟؟؟ به بقیه چه!!! متنفرم از ادم های خودبزرک بین
زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
عزیزم همه بنده خداییم هیچکس بخاطر شغل و منزل پیش خدا عزیز نمیشه پس بدون ادمی که ترازش پول و شغل باشه ...
واقعا خانواده همسرم خیلی پست فطرتن خودشون وضع مالیشون معمولیه فقط به آدم های پولدار احترام میزارن انگار طرف میخواد ثروتشونو به اونا بده از این آدم ها که معرفت ندارن خیلی بدم میاد