2777
2789
عنوان

بارداری در 40 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 16360 بازدید | 29 پست
با این تفاوت سنی میتونید همدیگر درک کنید  کلا شما در طول زندگیتون احساس نکردید که کاش سن مادرم ...

نه بابا اتفاقا مادرم منو بیشتر از بقیه دوستداره .خب مادر مادره چ ۱۰۰ سالش چ ۲۰ سالش

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
نه بابا اتفاقا مادرم منو بیشتر از بقیه دوستداره .خب مادر مادره چ ۱۰۰ سالش چ ۲۰ سالش

ممنون خانم

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره . شوهر دوستم در سن پنجاه سالگی مامانش بدنیا اومده. یعنی مامانش پنجاه سالش بوده فکر کرده دیگه لقاح نمیشه ولی ناخواسته باردار شده.

سالم و خوشتیپ و باهوش هست الان و پولدارررررر.

فبای آلاء ربکما تکذبان

من و مامانمم 40 سال دقیق تفاوت سنی داریم. همیشه دوست داشتم مامانم جوون بود. البته الان دیگه قضیه فرق کرد خانما اینقد به خودشون میرسن که فرقی بین 40 سال و 30 سال نیست

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

من هم چهل سالمه تازه زایمان کردم 

بچه اولم رو تو سی سالگیم بدنیا اوردم 

ولی دومی رو تو سن چهل سالگی کلا هم بارداری هم زایمانم برای دومی خیلی راحت تر بود و الان خیلی صبورترم تا بچه اولم 

الان هر کی من رو ببینه فک میکنه سی سالمه به نظر من سن ربطی به ارتباط مادر و فرزند نداره بیشتر روحیه ادمها و طرز،تفکر مهمه تفاوت سنی من و مادرم هم تقریبا چهل سال بود مثل دو تا دوست بودیم .

من هم چهل سالمه تازه زایمان کردم  بچه اولم رو تو سی سالگیم بدنیا اوردم  ولی دومی رو تو س ...

اگه تهران هستید میشه بپرسم کدام دکتر رفتید

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  

منم تا باردار بشم۳۴_۳۵ سالمه بخاطر کار شوهرم الان راضی نمیشه اقدام کنیم خیلی نگرانم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

به مدت سه ماه به طور مداوم قطره ویتاگنوس 40 قطره صبح ناشتا

40 قطره شب قبل خواب بخورید صد در صد نتیجه میگیرید به احتمال خیلی زیاد سر یک ماه نتیجشو میبینید،

ی مورد دیگه هم پیاز درمانی کنید 

رد خور نداره که با این دو تا روش حتما به نتیجه میرسید