الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست مامانم ۵۰ سالگی بچه دوم اش را آورد ...دختر عمو مامانم ۴۷ سالگی خودش دکتر زنان است در انگلیس ...خدا را شکر بچه های هردو خانم خوب اند بارداری هم بی مشکل بوده
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من دوتا خاله دارم، دوتاشونم دیر ازدواج کردن، یکیشون چهل و پنج سالش بود ازدواج کرد، اون یکی چهل سالش بود فکر کنم. دوتاشونم بچه های گل و باهوش و عالی دارن، خداروشکر.
مامان من دقیقا چهل سالگی باردار شدن زمانی که دو تا داماد و یک نوه داشتن ،نه خدا رو شکر خواهر کوچولوم الان شش سالشه و خیلی باهوش و قشنگه تفاوت سنی هم به نظرم به روحیات ادم ربط داره سن فقط یه عدده
من تفاوت سني دارم با مامانم چهل سال خيلي هم باهم خوبيم همه جا هم باهام مياد تازشم خيلي باهوشم و خوشگلتر إز خواهررو برادرام به طوري كه دوست خواهرم منو ديده بود باورش نميشد تازشم ته تغاريم و مامانم خيلي خيلي دوسم داره بيشتر إز بقيه خخخ خودشيفته هم خودتونيد😄😄