2777
2789
عنوان

بارداری در 40 سالگی

16360 بازدید | 29 پست

آیا کسی از دوستان یا نزدیکانتون در سن 40 سال یا بالاتر باردار شده

مشکلی برای خودش و بچه بوجود نیامده

فاصله سنی از نظر عاطفی مشکلی برای بچه و مادر ایجاد نکرده 

خواهش میکنم هرچه در این رابطه میدونید بگید 

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  

آره دیدم اتفاقا بچه هم خیلی باهوش و زیبا است مادرش حتی بیشتر از جوونها بهش می رسه و هیچ مشکلی نیست خاطر جمع باشید

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست مامانم ۵۰ سالگی بچه دوم اش را آورد ...دختر عمو مامانم ۴۷ سالگی خودش دکتر زنان است در انگلیس ...خدا را شکر بچه های هردو خانم خوب اند بارداری هم بی مشکل بوده

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

اتفاقا مادر پر حوصله تر از مامان های کم سن و سال و زود رنج این دوره خواهد بود 😊

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

مامان من دقیقا چهل سالگی باردار شدن زمانی که دو تا داماد و یک نوه داشتن ،نه خدا رو شکر خواهر کوچولوم الان شش سالشه و خیلی باهوش و قشنگه تفاوت سنی هم به نظرم به روحیات ادم ربط داره سن فقط یه عدده

الا بذکرلله تطمئن القلوب
به نظر من اصلا خوب نیست.

عروس دایی من ۳۸ سالگی بچه دار شد که متاسفانه مشکل قلبی داره بچه ش.

خیلی ها رو این طور دیدم که بچه شون مشکل داره.

از لحاظ روانی هم که آینده مسلماً به مشکل میخورن.چون عملا همو درک نمیکنن والدین و بچه به خاطر اختلاف سنی

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خود من ۴۵سالگی مامی اومدم ن خوبیم کلا

با این تفاوت سنی میتونید همدیگر درک کنید 

کلا شما در طول زندگیتون احساس نکردید که کاش سن مادرم کمتر بود 

میترسم بعدا در حق به بچه ظلم بشه

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  

من تفاوت سني دارم با مامانم چهل سال خيلي هم باهم خوبيم همه جا هم باهام مياد تازشم خيلي باهوشم و خوشگلتر إز خواهررو برادرام به طوري كه دوست خواهرم منو ديده بود باورش نميشد تازشم ته تغاريم و مامانم خيلي خيلي دوسم داره بيشتر إز بقيه خخخ خودشيفته هم خودتونيد😄😄

🍃❤️خدایا بی نهایت شکرگذارتم❤️🍃

خاله من دختر دومشو 41 سالگی باردار شد.  نه هیچ مشکلی که نبود و نیست.  رابطشون هم خیلی خوبه الان دخترش نه سالشه.  

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد