2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

397 بازدید | 28 پست

دیگه نمی‌خوام زندگی کنم حالم از آدما بهم میخوره دعا کنید خدا که بهم بچه نمیده حداقل منو بکشه باید چی رو ببینم الان که زنده هستم ؟

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توو این چند شب خیلی دعا کردم خدا به همه خانومایی که بچه میخوان فرزند سالم و صالحی عطا کنه ان شاءالله به حق امیرالمومنین و خانم فاطمه زهرا یکیش هم شما باشی :)🫂

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
خدا نکنه انشالله که به حق این لیالی قدر مشکلات تون حل میشه

نمی‌خوام دیگه حل بشه بالای چهل سالم شده تنها خواسته وارزویی که داشتم همین بود که محقق نشده خسته ام از حسرت خوردن این همه التماس خدا رو کردم انگار نمی‌بینه منو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
توو این چند شب خیلی دعا کردم خدا به همه خانومایی که بچه میخوان فرزند سالم و صالحی عطا کنه ان شاءالله ...

خودمم خیلی دعا کردم فایده ای نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرف مردمو ول کن.. لعنت ب ادم بی شعوربخاطر بچه🤦‍♀️زندگیتو کن قشنگم .. قدر لحظاتتو بدون❤

با نگاهشون لهت میکنن چه برسه به حرف انگار انگل جامعه هستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودمم خیلی دعا کردم فایده ای نداره

یک رکعت نماز شب بخون توو قنوت نماز وتر (همون یک رکعت) دعا کن خدا بهت بده خیلی حاجت میده

به شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو متوسل شو جواب میدن (نذرش توو گوگل هست بزنی میاد)

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

الان تاپیک بغلی رو بخون زده چقدر سخته بچه داری و مادربودن و... البته من خودمم عاشق بچه ام ولی تو زندگی یاد گرفتم به هیچی اصرار نکنم

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

مثلن مایی که بچه داریم چه گلی به سرمون زدن

بچه های جدید خیلی پررو و بی ادب هستن

فکر نکن همدم و‌مونست میشه

منم بچم تا ۱۰ سالگیش خوب بود

الان ۱۲ سالشه انقدر سرکش و بد شده

حرف گوش‌نمیده جواب پس میده

قلبمو خنجر میزنه

یک رکعت نماز شب بخون توو قنوت نماز وتر (همون یک رکعت) دعا کن خدا بهت بده خیلی حاجت میدهبه شهید ابراه ...

هعی برای من دیگه هیچی جواب نمیده اینقدر نذر و نیاز کردم که حد نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هعی برای من دیگه هیچی جواب نمیده اینقدر نذر و نیاز کردم که حد نداره

درست میشه شاید خدا یه چیز خیلی بهتر براتون در نظر گرفته غصه نخورین من سر هر نماز دعاتون میکنم 🥺