2777
2789
عنوان

چرا بلاگرا چشم نمیخورن 😆

420 بازدید | 36 پست

از همه سورلخ سمبه های زندگیشونم میذارنا از همه خوشیاشون ولی چشم نمیخورن هیچیشون نمیشه حالا من استوری کافه رفتن با دوستمه بذارم تا یه هفته بعدش زیر سرمم 😁

کلیم ایه چشم زخم و اینا میخونم 

سرشون چیه جدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بلاگر خوشبخت ندیدم

هم از سادگی مردم پول در میارن

هم کلا فیکه همه کاراشون و الکی واقعی نییت ک

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چون همش الکی و اداس

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

واقعا چطور تبلیغ میکنن

من خودمو پاره کردم از کانالم چند نفر بیشتر نخریدن 

چطور برم بلاگر شم حداقل فروشم بالا بره😂😂😂😂

اگه دوست داشتین برین و کانالم که تن تلگرام هست رو ببینید 

کار ها رو خودمون درست میکنیم 

هرجا باشید پست میکنم براتون

honarkadesangemasnoeiMS

من زیاد اعتقادی ندارم ولی طی سالها کلی بلاگر بودن که دیگه نیستن و زندگیاشون به هر نحوی از هم پاشیده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چون از چشم خوردنشون ویدئو نمیذارن...دخترخاله ی من بلاگره فقط هم از غذا و بیرون رفتنش میذاره...مثلا یبار رفته بود جارو برقی برداره که دیسکش پاره شده بود و تا مرز فلج شدن رفت ولی اصلا کسی از فالوراش خبردار نشد!