2777
2789
عنوان

چرا بلاگرا چشم نمیخورن 😆

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 36 پست

چشم خوردن به کنار خودشون چه جوری دلشون میاد تو این وضع عکس آجیل و غذا استوری کنن

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ،اون وقت ما یکی دیگه عکس بچمون رو استوری کنه بچم سریع مریض میشه ،چندبار پیش اومده....خودم که ا ...

دقیقا 

هر روز از بچشون میذارن هر روزم تپل تر از دیروز 

بعضیاشونم تازه میگن چشم زخم الکی 

تو قران اومده بابا الکی چیه

اخه ی مشته گدا و گشنه که به خاطر پول ی سره گوشی به دستن یا درحاله ارایش به خود رسیدن به خاطر پول چشم ...

اخه فقط پول نیس 

روابط خوانواده بچه هزار چیز 

هیچکدوم چشم نمیخوره 

مگه میشه اخه 

دقیقا هر روز از بچشون میذارن هر روزم تپل تر از دیروز بعضیاشونم تازه میگن چشم زخم الکی تو قران اومده ...

آره واقعا،آدم میمونه...ولی یه بار شنیدم اونایی که به چشم زخم اعتقاد ندارن بهشون اثر نمیکنه،نمیدونم والا

اینا عزیزم ظاهر رو حفظ می کنن

دیگه ماشین و خونه ی میلیاردی 

مسافرت خارجی تو لاکچری ترین هتلها 

غذا خوردن و تفریح و گردش بهترین جاها 

لباس و آرایش و لوازم آرایشی بهداشتی بهترین و به روز ترین برندها کجاش حفظ ظاهره ؟خوب دارن که نشون میدن دیگه 😅😅

اگر مشکلی هم تو زندگیشون هست تو زندگی بقیه چندین برابرش هست 

اخه ازکجامیدونی اون که نمیادازدردها وچشم خوردناش بزاره..باچندتاعکسووفیلم که نمیشه تمام زیروبم زندگی ...

اخه از حالش ک نمیتونه دروغ بگه 

اگه زندگیش جهنم شه افسرده شه طرف اصلا نمیتونه از تختش بلند شه 

میدونی چی میگم دگ چقد میخواد نمایش بازی کنه 

اخه فقط پول نیس روابط خوانواده بچه هزار چیز هیچکدوم چشم نمیخوره مگه میشه اخه

خوب غریبه که چشم نمی زنه من و تو اگر چشم می خوریم به خاطر فامیل گردن شکستمونه مونه 😵‍💫😁 فامیلاشون هم اینا رو می شناسن می دونن این پول و این رفت وامدا الکیه به چشم شغلشون نگاه می کنن بهشون ، باور کن اینا اگه مجبور نبودن بلاگر نمی شدن 

دقیقا ما باشیم دزد میزنه ی شبه ورشکست میشیم از چشم زخم 😆

والا 😁😁😁همشم میگن حفظ ظاهره الکیه 

خب باشه الکیه ...اگر راست میگی تو یه هفته همینجوری الکی زندگی کن مثل اونا 😁😁