2777
2789
عنوان

رئیسم بهم پیام داده بیاید 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 62 پست
عیدی و حقوقتون برابره؟قانون کشوره یا فقط محل کار شما اینطوریه؟آخه مدیر من ۲ تومن عیدی داد ۸ تومن حقو ...

معلما ۲ تومن😄

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
عیدی و حقوقتون برابره؟قانون کشوره یا فقط محل کار شما اینطوریه؟آخه مدیر من ۲ تومن عیدی داد ۸ تومن حقو ...

کارمندا  ۳ تومن عیدی😂 

حقوق ۱۰ تومن😐

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم می‌پرسیدم در مجموع باید چقدر میزدید اگه میگف ۲۴ تومن میگفتم ۲۳زدی

اخه مرد گنده کوره مگه 😥😥 اتفاقا تو حساب و کتاب دقیقه

بعید میدونم یادش بره، احتمالش زیر صفره

دوتا رسید ده تومنی داد، یه رسید سه تومنی

😥😥😥

اصلا روم نمیشه 😓😓😓😓😓 خییییلی سخته واسم! بعد عید که خواستیم برا حقوق سال جدید صحبت کنیم بهش بگم ...

عزیزم توی این مسائل تعارف خجالت بزار کنار کار کردی حقوقته حقته کلا هیچ وقت مسائل کاری مالی خجالت بزار کنار 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

چرا نگی؟ محترمانه توهم سال جدید رو تبریک بگو و دلیلشو ازش بپرس

واقعا سخته برام روم نمیشه 😢 

اخه فوق العاده حواس جمعه

احتمال اینکه اشتباه شده باشه زیر صفره

البته قبلا بارها شده یکی دو تومن از حقوقم رو کمتر زده باشه و بعدا با ماه های بعدی بهم داده باشه

ولی الان رسید فرستاد، سال نو رو تبریک گفت! یه تومن چی بود دیگه نداد اخه

پای عابرم رفت، با گوشی نبود که بگم سقف نداشت!