2777
2789
عنوان

رئیسم بهم پیام داده بیاید 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 62 پست
کارمندا ۳ تومن عیدی😂 حقوق ۱۰ تومن😐

کارمند نیستم.دفتر نیمه خصوصیه حقوقم ۸ تومن بیمه هم نکرده عیدی ۲ تومن واریز کرد.

این برابری حقوق و عیدی قانون کشوریه؟

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیدی و حقوقتون برابره؟قانون کشوره یا فقط محل کار شما اینطوریه؟آخه مدیر من ۲ تومن عیدی داد ۸ تومن حقو ...

قانون کار اینه

حالا یکی نامرده نمیده

قانون کار اینه بیمه باشی

ولی ما بیمه نیستیم!

از سازی خودشون بخوانه

ولی برای ما اینطور بود که حقوق و عیدی برابر باشه هر سال

قانون کار اینهحالا یکی نامرده نمیدهقانون کار اینه بیمه باشیولی ما بیمه نیستیم!از سازی خودشون بخوانهو ...

عزیزم میشه قانون اداره کار رو دقیق بهم بگی؟نمیدونستم همچین قانونی هست‌ میرم حقمو ازش میگیرم.

منو بیمه هم نکرده نامرد

ادامش چی بگم؟ بگم ببخشید نباید مبلغ کلش ۲۴ میشد؟ 😢

سوالی نپرس.خالت ضعف توش هست.

بگو اگر طبق روال سال گذشته باشه مبلغ کلش باید میشد ۲۴.البته اگه تغییری ایجاد شده ممنون میشم راهنماییم بفرمایید 

.

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
کارمند نیستم.دفتر نیمه خصوصیه حقوقم ۸ تومن بیمه هم نکرده عیدی ۲ تومن واریز کرد.این برابری حقوق و عید ...

خصوصی ها رو اطلاعات زیادی ندارم ولی دست رییس تون هست . هر جور دلش بخواد میدع 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

خصوصی ها رو اطلاعات زیادی ندارم ولی دست رییس تون هست . هر جور دلش بخواد میدع

میدونید از کجا بدونم قانون اداره کار چیه؟تو گوگل سرچ کردم چیز خاصی ننوشته بود‌. میخوام از رو قانون به مدیر نامرد نشون بدم خیلی کم داده بهم.آخه بیمه هم نکرده منو