2777
2789
هرچی میکشیم از این بدحجابیا و فیلمای ترکی میکشیم ...البته بعضی مردا واقعا مریضن و تنوع طلب...ولی اما ...

مردی که بیمار باشه دوست عزیز فرقی نداره کی جلوش باشه تو حجاب یا بی حجاب 

و بهتره جای توببخ زن ها تنها ، به فکر تربیت اصولی تر پسر ها در جامعه باشیم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردی که بیمار باشه دوست عزیز فرقی نداره کی جلوش باشه تو حجاب یا بی حجاب  و بهتره جای توببخ زن ...

عزیزم منم که گفتم بعضی مردا خودشون مریضن😒فقط تقصیر مردا ننداختم

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه
استارتر جان . ازم ناراحت نشیا . ولی خدایی چرا اومدی اینجا گفتی . درسته ؟  برام عجیبه . تو جاش ...

به خدا خودم خیلی ناراحت شدم فکر میکنی از خوشحالی اومدم اینجا گفتم.بعدش مگه شما خواهر شوهر من میشناسی.میخواستم بگم آدم مذهبی بدترن

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین

ولی یه مردی هم اگه مریض هم باشه اگه یه زن یا دختر بهش پا نده که خیانتش ممکنه در حد یه نگاه بمونه ...بیشترا مواقع زنا هستن که به همدیگه ظلم میکنن

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه
عزیزم منم که گفتم بعضی مردا خودشون مریضن😒فقط تقصیر مردا ننداختم

ولی من عزیزم میگم ۹۰درصد اقایون مقصر هستن و مریض هستند تا خانم ها 

زمانی که مرد چیزی رو نخواد یک زن هر کاری کنه به جایی نمیرسه 

ولی من عزیزم میگم ۹۰درصد اقایون مقصر هستن و مریض هستند تا خانم ها  زمانی که مرد چیزی رو نخواد ...

خوب وقتی هم یه مرد درخواست کنه و زنا جواب ندن و رد کنن بازم به جایی نمیرسه

خوب وقتی هم یه مرد درخواست کنه و زنا جواب ندن و رد کنن بازم به جایی نمیرسه

بله اینم هست ولی اقا محرک اصلی هست برای شروع 

ولی من عزیزم میگم ۹۰درصد اقایون مقصر هستن و مریض هستند تا خانم ها  زمانی که مرد چیزی رو نخواد ...

من يكم نظرم متفاوته، مردا اصولا تنوع طلبن، چرا ي زن براي شوهرش ارايش ميكنه؟ چرا ي ظرف غذارو تزيين ميكنيم و ميزاريم براش؟ مدل خونه همه و همه، ي زن اگر مريض نباشه دنبال مرد مجرد ميره نه مرد زن و زندگي دار، گناهم ميخواد كنه بره با مجردش حداقل فقط يكي بودًه نه چنتا 

من يكم نظرم متفاوته، مردا اصولا تنوع طلبن، چرا ي زن براي شوهرش ارايش ميكنه؟ چرا ي ظرف غذارو تزيين مي ...

منم با نظر شما موافقم

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین
من يكم نظرم متفاوته، مردا اصولا تنوع طلبن، چرا ي زن براي شوهرش ارايش ميكنه؟ چرا ي ظرف غذارو تزيين مي ...

بله باهاتون موافقم