2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم مذهبیا بعضیاشون بدترن الان‌ادعاش میشه گناهی نکرده دولت‌و‌دادگاهم‌پشتشه

لعنت ب همچین قانونی 

اگر هی میگن مساوات داریم بین زن و مرد چرا ما هم  چند تا چند تا نداشته باشیم

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅

یه بنده خداازاقوام شوهرش بایه مطعلقه درارتباطه رفته دادگاه براشکایت گفتن بروخانم الان مرداهرکدوم یدونه دارن تازه رییس دادگاه۴تاصیغه داره‌.برگشته

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
من مثلا خبر ندارم از من پنهون کردن شوهرم بهم گفت.یه پسر دوساله داره خواهر شوهرم.مثل اینکه میگه فقط ط ...

كي اين اتفاق افتاده؟ حق داره توي خونش ديده باز تَو خيابون يكم كمتره ميزان شكه شدن 

هرچی میکشیم از این بدحجابیا و فیلمای ترکی میکشیم ...البته بعضی مردا واقعا مریضن و تنوع طلب...ولی امان از زنهای عشوه گر که خودشونو جلوی مردا نمایش میدن و زندگیا رو بهم میریزن

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه
چيكار كرده؟ شوهرش چي گفته؟ 

هیچی از اون یکی در دختره فرار کرده شوهرش یه غلط کردن افتاده خواهرشوهرم زنگ زده باباش اومده دنبالش

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین
هرچی میکشیم از این بدحجابیا و فیلمای ترکی میکشیم ...البته بعضی مردا واقعا مریضن و تنوع طلب...ولی اما ...

شوهرش با ماهوارع مخالف بود میگفت دوست ندارم زنم فیلم ترکی ببینه

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین
شوهرش با ماهوارع مخالف بود میگفت دوست ندارم زنم فیلم ترکی ببینه

واقعا که ...پس از نوع تنوع طلبه این

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه