2777
2789
عنوان

بوتاکس

98 بازدید | 11 پست

من بوتاکس کردم گفتم نچرال میخوام ولی گفت بزار ابروهات یکم بیاد بالا کارخودشو کرد

دکتر بود

حالا چهارروز گذشته دم ابروم رفته بالا دوست ندارم چهرم خشن شده

میخوام ببینم اثرش بره ابروهام برمیگرده پایین درست میشه!؟

کسی بوده بوتاکسش رفته باشه بدونه ب حالت قبل برمیگرده یا ن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بوتاکس همینه  توحالت عادی اخم میکنی ولی زمان بوتاکس دیگه نمیتونی چون عضلات فلج میشه ..منم چندنفر و دیدم ..قیافه خیلی مصنوعی میشه ..اون صورت طبیعی یه چیز دیگه س ..تو ۵ یا ۶ ماه شایدم کمتر بمرور برمیگرده به حالت قبل ..واسه بعضیا زودترم برمیگرده ..ولی بوتاکس خیلی تابلو ..میزنی همه میفهمن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بنظرت اثرش بره درست میشه!؟

داعم که نیست برنگرده ..مثل قبل میشه نگران نباش ..من که راضی نبودم کلی قرص داد خوردم توعرض یکماه برگشت ..یه آمپولم بود .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
کلا بوتاکس همینه توحالت عادی اخم میکنی ولی زمان بوتاکس دیگه نمیتونی چون عضلات فلج میشه ..منم چندنفر ...

بخاطر اخم کردن نمیگما میدونم بوتاکس بزنی نمیشه اخم کرد

میگم ابروهام برگرده به حالت قبل

بخاطر اخم کردن نمیگما میدونم بوتاکس بزنی نمیشه اخم کردمیگم ابروهام برگرده به حالت قبل

عزیزم الان  که بر نمیگرده ..یواش یواش اثرش کم میشه ..بوتاکس اصلش حدود ۶ ماه دوام داره ولی بدن به بدن فرق داره بعضیا ۵ ماه هم رد نشده برمیگرده ..

امیدوارمگفت دوس نداشتی بیار درست کنم ولی فک کنم بهتره صبرکنم اثرش بره

بوتاکس بعد ۶ ماه از بین میره‌.بنده کلینیک زیبایی کارمند بودم عزیزم ک اینو میگم.

نمیدانم کجا...اما اگر جایی بود...حتما میرفتم🚶‍