2777
2789
عنوان

من مجردم حسودی باید کنم واقعا سوال

217 بازدید | 16 پست

بعد دخترعموم ازدواج کرده چن وقتی میشه، خاله هام و مادربزرگم اون اوایل ازدواجش میپرسیدن ازم ک من حسودی میکنم بهش یا ن؟ هیچوقت نفهمیدم چرا باید بهش حسودی کنم، مگ چی شده یا شوهرش چی کارس، سپاهی، خب مثلا تو موقعیت اونا ک حتی ی خونه از خودشون ندارن و وضع مالیشون خوب نیس، اون شاید ی کیس خوب بوده باشه، ولی من از همه نظر تامینم، سنمم کمه، ی سال ازم کوچیکتره ، واقعا بایذ حسودی کنم؟ اصلا نمیتونم درک کنم، خودم ذاتا اصلا آدم حسودی نیستم خیلی کم کم پیش میاد حسودی کنم

نه اصلا ربطی نداره هر فردی قسمتی داره 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از اطرافیان

توجه نکن هرچی گفتن فقط یه لبخند بزن سکوت

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بهش فک نکن

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چه حرف زشتی ازت میپرسیدن ازدواج مگه له تاج و تخت رسیدنه که حسودی کنی اونم با سن کم که کلی وقت داری. ...

آره من خودمم متعجب بودم حالا همشون اصرار دارن ک 25 26 سالگی ازدواج کنم، از اینورم اینجوری 

نمیدونم رو چه حساب این سوالو ازت پرسیدن واقعا 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه