2777
2789
عنوان

حال شوهرم جا اومد

536 بازدید | 37 پست

فرداشب یه مهمونی به مناسبت داماد جدید خانوادش تو یه باغ رستوران میگیرن.....سر دعوایی که چهل روز پیش انجام دادیم من دیگه نه خونه مادرش رفتم نه زنگ زدم..حالا موس موس که بیام مهمونی...میخاد خواهرش سربلند شه جلو شوهرش...من گفتم نمیام..امروزم باز صبح مهربون شده وداره کارهای خونه را میکنه.چقدر یه مرد میتونه احمق باشه که به خاطر خواهرش دل زنش را بشکنه وحالا هم فقط به خاطر اینکه جلو اونها زشت نباشه میخاد مثلا دل من را به دست بیاره

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

نرو 

مطمئن باش بعد این مهمونی دوباره میشه همون آدم سابق

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دل تو چقدر سنگه خدایی

من واسه همین خواهرش اینقدر از خود گذشتگی کردم...الان فهمیدم همین خانوم نذاشته شوهرم یه شاخه گل ناقابل واسه من بیاره روز مهربرون..یا سرخود رفته خرید های شوهرم را باهاش انجام داده

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

نمی‌دونم چرا دخترا فکر می کنن پسرا همینکه زن گرفتن مادر و خواهر و برادر و پدرشونو باید بندازن دور فقط دختری که  دهن آسمون باز شد و افتاد پایین و شد همسرشون نگهدارن

ولی دختر خانوم همچنان الویت اولش خانواده ی خودشه

تو و شوهرت دعوا کردین و چه ربطی ب خانوادش دارهاین یه بدعته ک عروس شتر ما هم اینو یاد گرفته ولی عید د ...

خانوادش اگه درست تربیتش میکردن با زنش اینکاراررو نمیکرد البته از ادب دخترشون معلومه چرا عروسشون مدام درحال دعوا کردنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

تو و شوهرت دعوا کردین و چه ربطی ب خانوادش دارهاین یه بدعته ک عروس شتر ما هم اینو یاد گرفته ولی عید د ...

چون خانوادش خیلی دخالت میکنن...من فقط میگم حرف ما را جایی نبر...چون مادرش باید اجازه بده بهش برای من خرج کنه

وای دقیقا این موضوع برای منم پیش اومده منم خواهرشوهرم دعوا انداخت 

شوهرم سکوت کرد و‌اجازه داد بهم توهین کنن 

منم قسم خوردم تو هیچ جمع خانوادگیشون حضور پیدا نکنم 

ک جلو عروس ها و‌داماد هاشون سر افکنده بشن 

الانم عیده شوهرم هر چی اصرار کرد بریم شهرستان همه خانواده هستن نرفتم تنهایی رفت 

تا یاد بگیره پشت زنش باشه 

نمیذارم از حضورم سواستفاده کنن