2777
2789
عنوان

از ازدواج کردن میترسم

401 بازدید | 35 پست

از وقتی وارد نی نی سایت شدم و یا زندگی بعضی اطرافیان و دیدم از ازدواج کردن میترسم.... میترسم تهش خیانت کنه یا معتاد باشه یا بزاره بره یا اذیتم کنه... از این چیزایی که شاید در اطرافیان دیده باشیم

ایا شما هم این ترسو داشتید

من از مجرد بودن از انگ دختر ترشیده بودن از پیر شدن تو تنهایی 

از تنهایی از بی کسی از نداشتن یه خونه مستقل میترسم 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

نه من ترس نداشتم..الان اگر وقت بگذاری طرف رو بشناسی و مشاوره بری..سوالات خواستگاری رو بپرسی...تحقیق انجام بدی و از بزرگترا تم کمک بگیری به هیچ مشکلی نمی خوری..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

منم همچین ترسی دارم.

یا تنها شدن توی متأهلی 

تکراری شدن برای همدیگه 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

من از مجرد بودن از انگ دختر ترشیده بودن از پیر شدن تو تنهایی از تنهایی از بی کسی از نداشتن یه خونه م ...

من بیشتر از تنهایی تو پیری میترسم، از خونه بابامم خسته شدم ، فضای شخصی ندارم

من بیشتر از تنهایی تو پیری میترسم، از خونه بابامم خسته شدم ، فضای شخصی ندارم

منم از خونه پدرم خسته شدم همش شلوغه یه اتاق نیست یدقه با تاب راحت توش بشینی شلوارت عوض کنی 

عید ک میشه یه عده عروس و دوماد میان یه جای خلوت نیست یه ساعت بخوابی یه حموم‌نمیتونی راحت بری اخر شب یه دستشویی نمیتونی راحت بری 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

ببین منم اینم تو ازدواج هم 

مثلا ولی باید ب احتیاط بود میتونیم عوارضشو کم کنیم مثلا با هر ننه قمری ازدواج نکنیم 

با مادر شوهر و بالای خونه مادر شوهر زندگی نکنیم 

با خسیس و بد دهن ازدواج نکنیم و زود بچه نیاریم و .. هیچی نمیشه