2777
2789
عنوان

از ازدواج کردن میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 35 پست
حق داری عزیزم به نظرم با کسی اشنا شد مخ یکی بزن برو همیشه تو ذهنمون میکردن زود ازدواج نکنید خواستگا ...

بله اقایون میرن با دخترایی همسن دختراشون ازدواج میکنن. 

و چیزیکه من با چشم دیدم. بعضی یا اکثرشون نهایت بتونن تا ۳ الی ۴ سال اول زندگی از لحاظ جنسی و عاطفی یه دختر کم سنو قانع کنن. بعد دیگه نمیتونن. و باب خیانت باز میشه. که حقشونه. 

هعی خواهر اگه بخت داشتیم همون ۲۰ تا ۲۲ سالگی نهااایت تا ۲۵ سالگی بخت مام جور میشد. 

من دیگه سن ازدواجم گذشته. فقط میگم خدایا لاقل مرگمو زود برسون.‌

هزاران سال زندگی کردم و خستم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه من مستقل و مجردمزندگی خودم تو رفاهولی بازم میترسم از ازدواجاصلا ارتباط هم به شرایط مالی ندا ...

شما چرا ترس دارین همیشه میگم خوش بحال مردا...  حق انتخاب دارن  حتی اگر طلاق بگیرن

ترست طبیعیه، خیلی چیزا تو زندگی ترس داره چون احتمال خطر داره، رانندگی، مسافرت، ورزش و... ولی راهش این نیست که اجتناب کنیم ازش، راهش اینه که با یه راه بلد مشورت کنیم تا مسیر رو با کمترین خطر شروع کنیم، دقیقا مثل مربی رانندگی

هنوز شناخت کافی ازش نداری؟

چرا دارم، ولی ادم نمیدونه زیر یه سقف چه چالشهایی پیش بیاد  نمیدونه در آینده چی پیش میاد،  قطعا هیچکس از اول فکر نمیکرده زندگیش بد شه و یا خیانت ببینه، همه اینا هم گفتم حتی تا بهم زدنم پیش رفتم به خاطر ترسام ولی بهم میگه در لحظه زندگی کن به چیزای منفی فکر نکن.... راستم میگه ....من مجردی طولانی داشتم الان ۳۳ سالمه و یه جاهایی خیلی سختم شد خونه پدری محل رفت و آمد بچه های دیگست خیلی تنهاییی کشیدم و خودم باید به تنهایی از بعضی مراحل میگذشتم برام خیلی سخت بود... الان یکی دیگه کنارمه من نمیدونم آینده چی پیش میاد اما ادم نباید به خاطر ترس خودشو از خیلی چیزا محرووم کنه اگر خدایی نکرده مشکلیم پیش اوومد خارج از اختیار ما بوده و اون موقه ادم یکاری میکنه ادم اگر از ترس دست به هیچکاری نزنه هم نمیشه...اینجوری خودشو باید تو خونه حبس کنه چون احتمال هست بیرون خونه تصادف کنه بمیره یا سراغ هیچ کاری نره چون ممکنه شکست بخوره .... در لحظه زندگی کن و سعی کن همیشه افکار مثبت داشته باشی