2777
2789
عنوان

حاضرید با کسی که چهارده سال از شما بزرگتره ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 56 پست

چهارده سال اختلاف سنی در ابتدای جوونی به نظر زیاد میاد 

وقتی یه کم بگذره و به سن میانسالی برسن زیاد یه چشم نمیاد مخصوصا اگر مرد سالم و اهل ورزش باشه و ژن خوب هم داشته باشه 

برن مشاور ، اگه بقیه شرایطش اوکیه و از نظر اخلاق و روحیات به هم میخورن ، اوکیه 

من اگه باشم قبول میکنم 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره توی شهر خیلی آدم حسابیهدختر ۱۴ ساله هم بخواد خانواده دختره حرفی ندارن🥲

اینش مشکل داره اسی

یه همچین کسی خیلی راحت میتونه با یه خانم خوب و همسن خودش که وضعیت خوبی هم داره ازدواج کنه

ولی فقط سن پایین، یه جوریه

حالا من این بنده خدارو ندیدم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

چون ت سنت کمه میگم ن.

اگ بالای 28، 29 بودی اوکی بود.

الان فوق العاده بچه ای، و هیچ درکی از زندگی متاهلی نمیتونی داشته باشی و ب همون نسبت اون اقارو اذیت میکنی.

هنوز بلوغ فکریت کامل نشده

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

نه که بقیه بچه نمی خوان طرف تاپیک زده شوهرش کارگره اصرار داره پسر می خواد

اونکه اره 

ولی اونی که میره سراغ دختر اینقدر کوچیکتر و  دانشگاه نرفته فقط و فقط واسه زاییدن میخوادش

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

وقتی با دختر خانم صحبت کرده گفته همه جوره حمایتش میکنهادامه تحصیل ماشین خونه و ......

حرف بله همه میزنن 

تعهد بدن 

اما اینم هست که اختلاف سن زیاده 

ایشون اگر فردی منطقی باشن باید نهایتا خانمی 27 28 ساله رو مد نظر بگیرن 

در مورد این موارد چون بستگی به زندگی یه خانم داره نمیشه دقیق نظر داد عزیزم 

اما یه مرد 35 ساله معقول ترش اینه سمت دختر 19 ساله نیاد 

تفاوت نسل دارن تفاوت دیدگاه و.... 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نه که بقیه بچه نمی خوان طرف تاپیک زده شوهرش کارگره اصرار داره پسر می خواد

من برانداز کردم

هرس وضع مالیش بدتره بیشتر دنبال پسردار شدن

چون میخوان اون بچه بره کار کنه اینارو پولدار کنه😑

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
دختره ۱۹ سالشه حدودا

نه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چون ت سنت کمه میگم ن.اگ بالای 28، 29 بودی اوکی بود.الان فوق العاده بچه ای، و هیچ درکی از زندگی متاهل ...

دختر خانم یه تایمی افسردگی حاد داشته

خانوادگی رفت و آمد دارن و پسره کامل در جریان بوده

به نظرت ممکنه از ترحم باشه پیشنهاد پسره؟

کاربری برای دونفره!

متاهلم

اوکیه

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠