2777
2789
عنوان

حاضرید با کسی که چهارده سال از شما بزرگتره ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 56 پست
اونکه اره ولی اونی که میره سراغ دختر اینقدر کوچیکتر و دانشگاه نرفته فقط و فقط واسه زاییدن میخوادش

گفته دانشگاه می فرستش من تو فامیل سه مورد دیدم با اختلاف بیش تر خوش بختن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی مرد سن بالا دیدم دنبال دختر ۱۸ ۱۹ ۲۰ ساله بودا😐😐😐💔

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اخه دختر چه نظریه میپرسی!

هرکی با توجه به شرایطش جواب میده

من باشم نه 

یعنی خواستگار دارم همچی تموم از اخلاق و رفتار بگیر تا پول و خانواده 

اما چون ده سال بزرگتر بود ن خودم موافق بودم ن خانوادم

یکی دیگه خودش اینجوری دوس داره

به نظرم زیاده ولی اگه پسره واقعا ادم خوبیه به نظرم بدم نیست ولی فک کن وقتی تو ۳۰ سالت بشه تو اوج جوونی اون ۴۴ سالشه وارد میانسالی شده 

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

دختر خانم یه تایمی افسردگی حاد داشتهخانوادگی رفت و آمد دارن و پسره کامل در جریان بودهبه نظرت ممکنه ا ...

ببخشید اینو میگم ولی ممکنه بخاطر این باشه مرده هرکاری دلش خواست بکنه و اون دختر چون سنش کمه و افسردگی هم میگی داشته چیزی نگه و آزادش بذاره

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

ببخشید اینو میگم ولی ممکنه بخاطر این باشه مرده هرکاری دلش خواست بکنه و اون دختر چون سنش کمه و افسردگ ...

هرکاری مثلا چیکار؟

خیانت و اینا؟

آدم خوبیه

اینطوریه که سرش قسم میخورن

بعید میدونم بخواد از این لحاظ سواستفاده کنه

کاربری برای دونفره!
چرا پسرای ۳۰ میرن سراغ دختر با این همه اختلاف سنیییییی😑😑😑😑این پسر باید بره بالای ۲۵ بگیره ن زیر ...

اره همیشه پسرای بالای ۳۰ میرن دختر ۱۸ ۱۹ ساله میگیرن چون میگن ماکارکردیم سختی کشیدیم زن جوون میخوایم اینا هزار بارتوکامنتا اینستا دیدم

هرکاری مثلا چیکار؟خیانت و اینا؟آدم خوبیهاینطوریه که سرش قسم میخورنبعید میدونم بخواد از این لحاظ سواس ...

اره خیانت منظورمه. پس اگه آدم خوبیه که باید یه دوره نامزد بشن برن مشاوره اگه اخلاق و شخصیتشون به هم خورد که خوبه 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞