2777
2789
بیشتر باز میکنی منظورتو؟ دوستم با یکی تو چت اشنا شد و پسره روز دوم ازش پرسید تو خونه چی میپوشی دامن ...

خب صد درصد

كلن اين سوال چي ميپوشي ك معروف هست تو چتهاي پليد  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نظرت درباره تجربه دوستم تو چت با اون پسره چیه که پسره اون حرف زد بهش؟

این که تیکه کلام پسراس

البته پسر بچه ها😐

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
اینقد ذهنم درگیره به سرم زده تموم کنمش

اخه چرا عزيزم؟؟؟؟احساسي و زود اصلاااا تصميم نگير.منم گاهي اوقات اينطوري ميشم ولي يكم كه ميگذره و بيشتر فكر ميكنم ميبينم بيشتر از روي دلتنگي و احساسات هست.سعي كن كنار احساساتت منطقي فكر كني و همه چيز رو كنار هم بذاري

تو؛ تمامِ مني ♥
خب پسرا بعضیاشون شیطونن

دوست داري با اين شيطونا ازدواج كني؟

نميدونم والا من شناختي ك بهت ندارم ولي نديدم كسي ك خوشش بياد از اين تيپ ادما

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
چند سالش هست و از لحاظ اعتقادي چطوره و شخصيت اجتماعي؟ 

سی و دو سالشه.تقریبا با اینکه میگه چادر و مانتو واسم فرق نداره ولی اگه موهام بیاد بیرون میگه موهاتو بزار تو.فوق لیسانسه.ولی دنبال کار ازاد نمیره.همش ازمون استخدامی میده

این که تیکه کلام پسراس  البته پسر بچه ها😐

پسرا !! 

والا مرد متاهلش هم همينه تا سن ٥٠ سال

استارتر عزیز به نظر من کسی که واقعا کسی رو بخواد ودوسش داشته باشه شما براحتی میفهمی. اصلا برات شبهه ایجاد نمیشه. صداقت خیلی تابلوعه. بنظرم ایشون چیزی که گفته فریبه.

متاسفم اینو میگم

مطب گردی 
سی و دو سالشه.تقریبا با اینکه میگه چادر و مانتو واسم فرق نداره ولی اگه موهام بیاد بیرون میگه موهاتو ...

خب عزيزم ٣٢ سالش شده هنوز كار نداره؟ 

مشكلش چيه ك كار نداره؟

ینی قبلنا میگفت باشه بعد ازمون وکالتت میریم.الان میگه یکم بعد بریم الان نریم.من میترسم خنثی باشه اصل ...

والا یجوریه خیلی مشکوکه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
خب فرق داره.این میگه قصدم ازدواجه.همش از اینده حرف میزنه.ولی تو این پنج ماه یه بارم دستش به دست من ن ...

ببین این مهم نیست. چون ممکنه هر دلیلی داشته باشه. بالاخره تو خیابون شرایطی نیست که میل آدم فوران کنه. می تونه جلوی خودشو بگیره. ولی اگه قصدش ازدواجه بگو باید اول با مادرم تماس بگیرید. و تاکید کن روی در جریان بودن خانواده ها. هیچ بهونه ای رو هم نپذیر.