2777
2789
نه.تهش میگه دوستت دارم

یکم غیرعادیه

حسابی مواطب باش یکی از دوستامون شوهر کرد بعد ۶ ماه جداشد چون هنوز دختر مونده بوده

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرد مزاج نیس

بیشتر باز میکنی منظورتو؟ دوستم با یکی تو چت اشنا شد و پسره روز دوم ازش پرسید تو خونه چی میپوشی دامن یا شلوار و پرسید تو خونه صندل میپوشی و یا پاشنه بلند؟ دوستم باهاش کات کرد و فکر کرد حتمنی میخواد باهاش سک س چت داشته باشه و اهداف پلید

به من گفته با مامانم حرف زدم.مامانم میخواد ببینتت.منم مامانم اینا اینجا نیستن.منم گفتم نمیشه که ماما ...

خوب كردي

شانس نداشته باشي همينو فردا ميكوبه تو سرت

ببين اگه قصدت ازدواج هست رابطه پنهاني نداشته باب كسي اجازه نده با وعده وقتت رو تلف كنه

اگه كار نداره رابطه رو قطع كن هر وقت كار داشت بياد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بیشتر باز میکنی منظورتو؟ دوستم با یکی تو چت اشنا شد و پسره روز دوم ازش پرسید تو خونه چی میپوشی دامن ...

اخه تا ی حدی نرماله حرف جنسی ولی اگرم زده نشه یکمی مشکوکه

بیشتر باز میکنی منظورتو؟ دوستم با یکی تو چت اشنا شد و پسره روز دوم ازش پرسید تو خونه چی میپوشی دامن ...

خب فرق داره.این میگه قصدم ازدواجه.همش از اینده حرف میزنه.ولی تو این پنج ماه یه بارم دستش به دست من نخورده

خب من از کجا بفهمم😕

قبل اینکه ب خانوادت بگی بگو باید ی مشاورع هم بریم اونجا خودت از مشاور بخا ک این مسئله رو هم جویا بشه

خب فرق داره.این میگه قصدم ازدواجه.همش از اینده حرف میزنه.ولی تو این پنج ماه یه بارم دستش به دست من ن ...

خيلي خوبه ك

شما اگه نگران بعضي موارد هستي بذار وقتي با خانوادش اومدن خونتون برا خاستگاري

بعد از اون ي مدتي باهاش رفت و امد داشته باش تا متوجه بعضي چيزا بشي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

اگه روت غیرت داره.با خانوادش آشنات میکنه.ازت انتظارای بیش از حد نداره .یعنی واسه ازدواج میخوادت 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
قبل اینکه ب خانوادت بگی بگو باید ی مشاورع هم بریم اونجا خودت از مشاور بخا ک این مسئله رو هم جویا بشه

بهش گفتم بحث مشاورو ولی هی میگه مشاور نمیتونه عشق تزریق کنه تو ارتباط دو نفر.