2777
2789
استارتر عزیز به نظر من کسی که واقعا کسی رو بهواد ودوسش داشته باشه. شما میفهمی. اصلا برات شیهه ایجاد ...

اخه من به دوست داشتنش کار ندارم که من میترسم از نداشتن حس مردونگی!وگرنه از جهات دیگه مشکلی ندارم😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این مهم نیست. چون ممکنه هر دلیلی داشته باشه. بالاخره تو خیابون شرایطی نیست که میل آدم فوران کنه ...

میدونی من تازه بهش میگم خانواده ها ندونن!!!تازه کلی باهاش بحثم شده ک چرا رفتی به مامانت و ابجیت و دومادتون گفتی!اشتباه کردم؟

ینی قبلنا میگفت باشه بعد ازمون وکالتت میریم.الان میگه یکم بعد بریم الان نریم.من میترسم خنثی باشه اصل ...

عزيز دلم شما در مورد مسائل جنسي ب هيچ وجه نميتوني در رابطه فعلي مطمئن بشي

مگر اينكه ي سري چيزا رو از دست بدي تا بقهمي اون چطوريه

ك خب اين راهش نيست ك ادم اول از اين بابت مطمئن بشه برا هر خاستگاري يا هر دوستي بعد بره جلو

خانوادت رو بيار وسط تا زودتر تكليفت مشخص بشه ك يا موندني هست يا رفتني بيخودي عذاب ندي خودتو

عزيز دلم ازدواج در ايران مساله اي نيست ك هر كسي ب تنهايي بتونه راجع بهش تصميم بگيره و كاراشو پيش ببره شما در هر مرحله اي از اشنايي ك باشي نهايتا خانوادت بايد مطلع بشن

پس چ بهترك زودتر باشه تا گرفتار نشي

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اخه من به دوست داشتنش کار ندارم که من میترسم از نداشتن حس مردونگی!وگرنه از جهات دیگه مشکلی ندارم😕

اتفاقا مهم دوست داشتنس . چطوررر مهم نیست. کسی کسی رو دوست نداشته باشه چطور پیشنهاد ازدواج میده. 

شاید ادم‌معتقدیه که دست نمیزنه😐

شاید یهو پیشنهاد بی شرمانه بده که و این یک دامه

مطب گردی 
پسرای ایرونی با پیشنهاد ازدواج میان جلو با چیز دیگه تموم میکنن

اره خاك بر سرا

دخترا هم ك ميگن قصدت چيه چيه؟ ما با كسي دوست نميشيم

بعد پسره ميگه ازدواج بعد دختر ميگه خب باشه حالا دوست بشيم  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
عزيز دلم شما در مورد مسائل جنسي ب هيچ وجه نميتوني در رابطه فعلي مطمئن بشي مگر اينكه ي سري چيزا رو ا ...

خیلی نگرانم.مخصوصا که من یه مشکل ژنتیکی دارم که پوستم درگیره یکم.این خیلی باهاش مشکل نداره.میگه من تو رو انتخاب کردم با پوستتت ک نمیخوام ازدواج کنم

خیلی نگرانم.مخصوصا که من یه مشکل ژنتیکی دارم که پوستم درگیره یکم.این خیلی باهاش مشکل نداره.میگه من ت ...

كي تموم ميشه امتحانت؟