2777
2789
عنوان

خانمها میشه بیاید و راهنماییم کنید

117 بازدید | 16 پست

من امروز چهارمین ماهگردازدواجمه و فککنم همون روز اول حامله شدم 

ازطرفی رفتم سونو سن نی نی رو بیشتراز۴ماه زده 

ازطرفی دکترم بهم گفته جفتم خیلی خیلی پایینه و برام استراحت مطلق زده

و گفته حتی ممکنه یازود بیاد دنیا یا سقط بشه  

الانم توی استراحتم ولی بمحضیکه بلندمیشم همش حس میکنم الان میفته..

شوهرمم همیشه ازصبح تاحدودای۶و۷سرکاره..مجبورم خیلی ازکارامو خودم بکنم..واقعا نمیدونم چیکارکنم

دلم میخوادگریه کنم

من عاشق شوهرمو نینیمم...

عزیزم مامانت نیش کمکت کنه؟؟

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرم کسی کمکت نیس کارهاتو تقسیم کن

یعنی اول صبح پاشو‌ ناهارتو بار بذار بعد باز برو نیم ساعت دراز بکش بعد باز برو ظرف هات رو بشور باز دوباره نیم ساعت دراز بکش

بعد مرتب کن  باز یه یاعت دراز بکش باز گردگیری....همینطوری دیگه هر روز که خونه هم زیاد کثیف نمیشه...هفته ای یه بار‌جارو رو به شوهرت بسپار که وقتی هست اینکار رو بکنه

اینطوری به کمرت‌کاملا استراحت میدی

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
اگرم کسی کمکت نیس کارهاتو تقسیم کن یعنی اول صبح پاشو‌ ناهارتو بار بذار بعد باز برو نیم ساعت دراز بک ...

من زیاد سرمیکنم ایستاده نباشم ولی حتی میرم دسشوییم حس میکنم الان میفته..خیلی حس بدیه

من عاشق شوهرمو نینیمم...
من زیاد سرمیکنم ایستاده نباشم ولی حتی میرم دسشوییم حس میکنم الان میفته..خیلی حس بدیه

عزیزم فقط توالت فرنگی استفاده کن

مواظبم باش که یبوست نگیری که زور نزنی(روم به دیوار)

روغن زیتون بعد غذا بخور

منم ماه دوم‌و‌سوم‌همین حسو داشتم که انگاری میخواد بیفته 

عزیزم فقط توالت فرنگی استفاده کن مواظبم باش که یبوست نگیری که زور نزنی(روم به دیوار) روغن زیتون بع ...

مرسی ولی اگه زایمان زودرس که دکتر احتمال داده بشم..فامیل شرومیکنن غیبت که قبل عروسی بارداربود

تازه سونو سنشو بیشترازمدت عروسیمم زده

من عاشق شوهرمو نینیمم...
مرسی ولی اگه زایمان زودرس که دکتر احتمال داده بشم..فامیل شرومیکنن غیبت که قبل عروسی بارداربود تازه ...

انشالا زودرس نیست.منم احتمالش بود ک امپول زدم و الان اوایل ماه ۹ هستم. اگه هم زودتر دنیا اومد بگین ۶ماهه بدنیا اومد

www.cnc-cutting.ir
انشالا زودرس نیست.منم احتمالش بود ک امپول زدم و الان اوایل ماه ۹ هستم. اگه هم زودتر دنیا اومد بگین ۶ ...

این فامیلای ما خیلی دیر باورن...فک میکنن دروغ میگم..سونو سن نینیرو بیشتر تشخیص داده..و این خیلی بده

من عاشق شوهرمو نینیمم...
این فامیلای ما خیلی دیر باورن...فک میکنن دروغ میگم..سونو سن نینیرو بیشتر تشخیص داده..و این خیلی بده

چقد بیشتر نشون داده؟  اهمیتی نده ب فامیل...عزیزم حرف همیشه هست...من الان دست راست تو بارداری بی حس شده رفتن راجع بهم گفت فلانی دستش بیحس شده وحشتناک...فک میکننms گرفتم!  ادمای بیشعور ک فقط دنبال حرفو نقلن خیلی زیادن گلم

www.cnc-cutting.ir
چقد بیشتر نشون داده؟  اهمیتی نده ب فامیل...عزیزم حرف همیشه هست...من الان دست راست تو بارداری بی ...

اره گلم همینطوره...من یهفته بیشتر گفتن ولی زایمانم زودباشه که میشه۲ماه زودتر

من عاشق شوهرمو نینیمم...
اره گلم همینطوره...من یهفته بیشتر گفتن ولی زایمانم زودباشه که میشه۲ماه زودتر

فعلا ب این چیزا اصلا فکر نکن. خوده استرس اصلا خیلی بده و ممکنه توی روند زایمانت تاثیر بد بزاره. من جفتم پایین بود توی ماه۴ فهمیدم. سه ماه بعد ک رفتم سونو جفت رفته بود بالا. استراحا میکردم تقریبا. کارای معمولی خونه رو خودم انجام میدادم از هیچکسم کمک نخواستم. پله اصلا نرو. جارو نمیخاد بکشی. غذاهم سعی کن یه چیز ساده درست کنی ک زیاد سرپا نایستی. و یه مقدارشو بزار برای روز بعدت ک هر روز مجبور نباشی غذا بپزی. توالت فرنگی بگیر. زیاد قیمتی نداره عزیزم. مواظب خودت باش و فقط ب چیزای خوب فکر کن انشالا نی نیت سالم و سر وقت بدنیا مییاد

www.cnc-cutting.ir

[QUOTE=52155652]شوهرت بهت میکنه؟؟ [/QUOTمرسی عزیزم از راهنماییت..ازصب شوهرمو برادرشوهرم کل خونه رو تمیز کردن...امروز استراحت داشت که اونم ازصبح همش کار میکنه

من عاشق شوهرمو نینیمم...