2777
2789
عنوان

خانمها میشه بیاید و راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 16 پست

عزیزم فکر این چیزارو نکن،منم جفتم پایین بود دو بار هم خونریزی شدید کردم ماه سوم،ولی با استراحت خوب شد و الان کن مونده نی نی به دنیا بیاد زایمان زود رس هم با امپول و شیاف جلوشو میگرن فقط یه دکتر خوب برو،کارهای خونه هم جارو اصلا نکش من شوهرم دو هفته یه بار میکشید و تا ماه چهار ظرفارو میشست ولی از ماه پنجم که جفتم رفت بالا خودم کارهای خونه رو کردم،این هم که میگی احساس میکنی میخواد بیفته طبیعیه منم داشتم وقتی میرفتم دسشویی کاملا بچه میومد پایین،ولی رفته رفته بچه که میره بالا اونم خوب میشه، ماههای اول سن جنین بیشتر نشون میده ولی ماههای اخر نه،و اینکه چون از روز اول پریود حساب میکنن دوهفته بیشتر میشه سنش

خدایااااا شکرررررت😍،بازم منه روسیاهو شرمنده کردی😘همیشه پشت و پناهمون باش 🙏
عزیزم فکر این چیزارو نکن،منم جفتم پایین بود دو بار هم خونریزی شدید کردم ماه سوم،ولی با استراحت خوب ش ...

مرسی باران عزیز....واقعا خیال منو تاحدودی راحت کردی..نه دیگه با خونه تمیز کردن امروز دیگه کارندارم..ظرفاروهم میذارم دستگاه...اشپزیم که شوهر انجام میده..پس خداروشکر حالا حالاها استراحتم

من عاشق شوهرمو نینیمم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان