2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با هر کی مثل خودش رفتار کن نه کمتر نه بیشتر 

با هیچکس گرم نگیر 

خوبی بیش از حد انجام نده واسه کسی 

هیچوقت به کسی اعتماد نکن 

با کسی بحثت گرفت مثل خودش داد و بیداد و هوار نکن به موقع کارشو تلافی کن ولی در اون موقعیت فقد یا یه پوزخند همراهیش کن 

اعتماد به نفس داشته باش 

خجالتی نباش هیچوقت

با تحکم و رسا صبحت کن 

توی جمعی وارد میشی سرت پایین نباشه همیشه بالا باشه 

با هر کی مثل خودش رفتار کن نه کمتر نه بیشتر با هیچکس گرم نگیر خوبی بیش از حد انجام نده واسه کسی هیچو ...

من با همشون موافقم ب جز یکی ک میگی با همه مثل خودشون باش بنظرم ادم اگ اینجوری برخورد کنه با بقیه دیگ‌نمتونه ثبات شخصیتی داشته باشه بنظرم باید ادم برای هر رفتاری ک از بقیه دریافت میکنه ی برخورد مناسب داشته باشه

در رابطه با بقیه دوست و اشنا خونواده خودت و همسرت و حتی خود همسرت تو هر موقعیتی ک پیش میاد و خاصه

هیچوقت هیچوقت بد خانواده همسرت پیش همسرت نگو پشت سر کسی پیش همسرت صبحت نکن 

ازت نظر خواست در چیزی مثلا بگو نظر تو واسم در اولویت هست 

😂دیک بیشتر از این نمی‌دونم چون متاهل نیستم 

من با همشون موافقم ب جز یکی ک میگی با همه مثل خودشون باش بنظرم ادم اگ اینجوری برخورد کنه با بقیه دیگ ...

درسته حرفت قبول دارم اما شما متوجه منظور بنده نشدی عزیزم من منظورم اینه اگر مثلا تو واسه طرف مقابل ۱۰۰ تو می‌زاری اما اون حتی حاضر نیست یک درصد خودشو بزاره پس توام مثل اون باش چرا ارزش خودتو ندونی؟؟

سیاست یعنی دروغ، یعنی یه حرف رو به چند نفر هر جوری که اون آدمو میبینی بگی ،

سیاست یعنی هرچی ک به زهنت میاد نگی سیاست یعنی بدونی با هر ادمی چطور رفتار کنی سیاست یعنی با ارامش حرفتو بگی سیاست نداشته باشی حتی نمیتونی یه خونرو هم بگردونی و اصلا هم دوروغ نیست اونی ک شما میگین یعنی دورو