2777
2789
عنوان

رنگ پوستم🙄

214 بازدید | 7 پست

من پوستم خیلی صاف و سفیده 

چند روز پیش با دوتا آشنا نشسته بودم یکیشون به اون یکی گفت رنگ و روت رفته سفید شدی

زنه برگشت روبه من گفت من که سفید نیستم گندمی ام این سفیده من سفید دوست ندارم سبزه دوست دارم مادرمم سبزه اس همه دوست دارن رنگ پوستشو خیلی باکلاسه کلا فکر کنم اکثر مردم سبزه بیشتر دوست دارن اون یکی هم داشت تایید میکرد😐

فازش چی بود خدایی؟ الان یادم افتاد 

در حالی که واقعا برام مهم نیست این چیزا

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

همه سفید دوست دارن😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پوستم کلا سفیده بعد بعضی از فامیلامون میگن برو دکتر طبیعی نیستی😐کلا بلوندم موهام ابروهام مژهامم بلونده اگر مشکلی داشتم خودم میفهمیدم فقط بلدن ایراد بگیرن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

زیبایی سلیقه ایه ولی من جلو یکی که سبزه اس بشینم بگم من پوست سبزه دوست ندارم که خیلی زشته!

اره زشته 

منم منظورم این بود سفید قشنگه دیگه💔 سفید گچ دیوار نه همون سفید معمولی گندمی روشن اینا

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋