2777
2789
عنوان

شب قدره بیاین برای هم دعا کنیم🥺💔🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 37 پست
مرسی عزیزم..من برادخترم چون خیلی نگرانم نذر امام حسین وحضرت ابولفضل کردم ایشالایه کیسه برنج برامحرم ...

حضرت عباس و امام حسین رو قسمشون میدم به حق امشب خیلی زود حاجتت رو بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باردارم عزیزم ،از ته دلم برات دعا میکنم که بارداربشی🤲 به حق این شب عزیز من برام مثل یه خواب بود ...

دوست خوش قلبم الهی که دعات در حقم میگیرت انشالله... الهی که همینجوری در حق تو معجزه شد در حقم معجزه شه... انشالله توام نی نی نازت رو سلامت بغل بگیری

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

برا سلامتی خودم دعا کنید خواهش میکنم 😔😭

واست حمد خوندم عزیزم به حق صاحب امشب انشالله تنت سلامت باشه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

مرسی عزیزم..من برادخترم چون خیلی نگرانم نذر امام حسین وحضرت ابولفضل کردم ایشالایه کیسه برنج برامحرم ...

ممنونم خواهری میکنی در حقم... مطمینم دخترت قبول میشه اینسری میای خبر خوش میدی بهم

میشه برا یکی از نزدیکانم دعا کنی اونم دامنش سبز بشه

حتماً به خانم فاطمه زهرا انشاءالله دامنش سبز بشه،کار خدا نشد نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

دوست خوش قلبم الهی که دعات در حقم میگیرت انشالله... الهی که همینجوری در حق تو معجزه شد در حقم معجزه ...

الهی آمین ،امیدوارم زودی زودی بارداربشی و به خواسته ات برسی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫