2777
2789

چقدر میتونه یه آدم‌سیاه دل و پست فطرت و عوضی باشه 

هر وقت این فتنه خانم زنگ‌میزنه حال پارتنرم بد میشه ک راهی بیمارستان میشه ( داخل پرانتز بگم که من و پارتنرم یه استانیم‌و اونا تهران هستند برادرش و خانومش و بچش کاری به کار این ندارند فقط پدر من رو همین خواهر در آورده آخه با نوزاد نوپا ۳ قلو چجوری می‌تونی خاله زنک بازی کنی ؟؟؟) و دو هفته بستریه و خواهرش از من‌پیش برادرش بد گفته چوت بعد خرف زدن پارتنرم یه آدم دیگه میشه و سرد میشه ۱ سال و ۱۰ روزه باهمیم خدا لعنتت کنه ترانه بهار که تحصیلات داری و شرکت داری ولی هنوز خاله زنکی 

و اینم بگم من از خانواده پارتنرم‌سر ترم‌و بابام دندونپزشکه و حقوق سه ماه پارتنرم‌خرج یه ماه ما هست و برادر پارتنرم جانبازه و خودش مرزبانه. و اینکه این خانم از همون روز اول آشنایی هی بین مارو بهم میزد من هیچ کاری به کارش ندونستم ومثل خواهرم اون رو میدونم    

پ.ن: دوست پسرم مرزبانه به خاطر یه ویروس بستریه و فشار عصبی  

پ.ن: الان زنگ‌زدم جواب نمی‌داد  بهش پیام دادم  عشقم  چرا زنگ‌میزنم جواب نمیدی ؟  

بهم گفته چون حالم خوب نیست حوصله  ندارم  منم قراره یه چند روزی بهش پیام ندم و به اون فضای  شخصی  که برای خودش ایجاد کرده احترام بزارم نظرتون چیه ؟؟؟  

من هیچ وقت پیشش  بد خواهرش رو نگفتم و به خانواده اش هم توهینی نکردم و خیلی محترمانه در مقابل خانواده اش رفتار می‌کنم  هروقت زنگ زدن پشت خط بودن بهش گفتم امیرجان قطع کنیم  خانواده ات محترمن و پشت خطشون نزار نگران میشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرمن میخوای؟ 

پارتنرتم رها کن 

این خاهر خون بدلت میکنه

پول داری برو درس بخون برو دنبال علائقت انقدم منت نکش 

مردا هر چی دم دستشون بیشتر باشی بیشتر احساس خود.. پندار میکنن و ازت فراری میشن

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
متوجه نشدم با داداشش مشكل داره؟؟ خوب اين به شما كه ربطي نداره و اينكه فكر نميكني خيلي زود شروع كردي؟

نه گفتم که خواهرش با من مشکل داره و بین من و پارتنرم رو بهم میزنم داخل پرانتز ذکر کردم که برادرش و زن برادرش کاری به کارش ندارند 

نظرمن میخوای؟ پارتنرتم رها کن این خاهر خون بدلت میکنهپول داری برو درس بخون برو دنبال علائقت انقدم من ...

پارتنرم بیشتر موقع ها مهم نیست  نظر خواهرش رو الی اگه زیاد پافشاری کنه خواهره حالش بد میشه و کلا من و پارتنرم فاصلمون نزدیکتره چون تو یه استانیم  تا پارتنرم و خانواده اش 

نه گفتم که خواهرش با من مشکل داره و بین من و پارتنرم رو بهم میزنم داخل پرانتز ذکر کردم که برادرش و ز ...

شما تو يه استان ديگه بعد رابطه جدي هم نشده هنوز انقدر با هم مشكل دارين بعدها ميخواي چيكار كني ؟ مگه چقدر باهات در ارتباطه كه حرف داره كه بگه به پارتنرت

شما تو يه استان ديگه بعد رابطه جدي هم نشده هنوز انقدر با هم مشكل دارين بعدها ميخواي چيكار كني ؟ مگه ...

هیچی باهم در ارتباط نیستیم من و پارتنرم داخل یه برنامه آشنا شدیم  و حواهرش اونجا تو اکانت بود فهمید از همون موقع بعد دشمنی بامن شروع شد منم کاری به کارش نداشتم ( پارتنرم رو حضوری دیدم )

پارتنرم بیشتر موقع ها مهم نیست نظر خواهرش رو الی اگه زیاد پافشاری کنه خواهره حالش بد میشه و کلا من ...

بعد از ازدواج قضیه خیلی فرق میکنه 

اینا رو بهت میگم ک با چشم باز تصمیم بگیری

فردا روز همین پارتنر ک شوهر شد جلوت وایمیسته ب طرفداری از خاهر. دلیلی نداره جواب شما رو نده یا بگه حوصله ندارم اینا همه از گوشی بودن آدم میاد 

ولی 

تصمیم درستی گرفتی فقط تحمل کن و بهش عمل کن چون پای آیندت در میونه مطلقا نه تماس بگیر نه پیام بده اگه پارتنرت تو رو بخاد بر میگرده و ازش توضیح بخاه بخاطر رغتاری ک مقصرش تو نیستی 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺