دوستان اول از همه بگم من نمیتونم جدا بشم شرایط جدایی رو ندارم ، یه مشکل دارم که واقعا توان زندگیرو ازم گرفته به حدی که اگه بچه نداشتم قطعا خودکشی میکردم ،همسر من هیچ همدلی با من نداره ، هیچوقت درکم نکرده هیچوقت برام وقت نمیزاره هیچوقت ، هرجا اون دوست داشته باشه میربمهرچی اون دوست داشته باشه موضوع صحبتمون میشه شاید فک کنید من زیادی حساسم ولی بهدا اینجوری نیست ، مثلا اون به موضوعات تاریخی علاقه داره دو ساعت میشینه در مورد یه چیزی صحبت میکنه اما من که حرفی بزنم از علایقم میگه این مسخره بازیا چیه ، یا میگه اصلا خوشمنمیاد در موردش صحبت کنیم ، با هیچکس نه توی خانواده نه دوست رفت و امد نداریم ، با بچه ها حرف نمیزنه دعوا میکنه یعنی مثلا میخواد بگه بیا اینجا با گمشو شروع میکنه کلا همش در حال دعوا کردن باهاشونه ، چندوقت پیش بهش گفتم یکی از بچه ها رو بگیر من اون یکی رو بگیرم فحشی داد که نمدونم امکان تایپش اینجا هست یا نه ! اصلا ماتم برد هنگ کردم که چرا (فحش ناموسی)
بگذریم
وقتی نیاز به رابطه داره چنان به من نزدیک میشه و میشه یه ادمی که احساس میکنی هیچکس اینقد تا حالا درکت نکرده بعدش دوباره همون میشه
دیگه حالم ازش بهم میخوره در حدی ازش متنفرم که حد نداره ، گاهی به خدا هم دری وری میکنه استغرالله
از زمین و زمان شاکیه از همه بد میگه
میدونم که دیگه درست نمیشه اما من چطور میتونم با این ادم سمی زندگی کنم چطور میتونم زندگی خوبی برای بچه هام درست کنم ؟؟؟؟؟؟
از نظر مالی مشکل نداریم ، امکان مشاوره رفتن برای اون وجود نداره ، خودم چند بار مشاوره رفتم نتیجه اش طلاق بوده
خواهرانه اگه کمکی یا راه حلی به ذهنتون میرسه به من کمک کنید ممنونم