2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد برم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 24 پست

توام بخند بگو ببخشید کاش سطح مالی شوهرم اینا در حد خریدن کیف دو میلیونی بود واستون میخریدم😀 بگو وای مامانی اون عکس منه فکر میکردم فقط از نظر ظاهری پیر شدین اما انگار چشماتونم چروک میبینه😀 واسه غذا هم بگو مامان جون بعد اینهمه سال چطور نمیدونی چندبار با پیمانه غذا درست کنی دستت میاد دیگه برکت خدارو دور نمیریزی😊

که اول زندگیت خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد، وقتی بعد این همه سن و سال نمیدونه با عروسش چطوری صحبت کنه، بعد از این هم نمیدونه  و نخواهد دونست، عقلش در این حده، پس خودتو بابت همچین آدمی ناراحت نکن

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام بخند بگو ببخشید کاش سطح مالی شوهرم اینا در حد خریدن کیف دو میلیونی بود واستون میخریدم😀 بگ ...

خدایی شما در لحظه میتونی انقدرررر خوب جواب بدی؟

واقعا توانمندی. من که شخصا اون لحظه هنگ میکنم

خدایی شما در لحظه میتونی انقدرررر خوب جواب بدی؟ واقعا توانمندی. من که شخصا اون لحظه هنگ میکنم

نه در لحظه نمیتونم اما فرداش یادم میوفته😀 سری بعد همون بحث رو راه میندازم  جبران میکنم😀 البته پیش نیومده خانواده شوهرم خیلی خوبن خداروشکر

اخه واقعا دبشب ناراحتم کرد مثلا براش کیف خریدم خندید گفت ب درد خودتان میخوره من سلیقم برا کیف دوملیو ...

بیخیال باش من یه بار مادربزرگ همسرم به خواهر شوهرم گفته بود اینا بچه دار نمیشن گفته بود نه نمیتونه بچه دار شه مشکل داره وقتی برام تعریف کرد فقط نگاش کردم چیزی نگفتم تازشم من از اون آدمایم که اصلا نمیزارم جواب کسی تو دلم بمونم همیشه میگه ارکی هر حرفی بزنه زود جوابشو میدم البته با سیاست تا بعدش نریزم تو خودم همش حرص بخورم بعد وقتی اون حرفو زد مادرش خندید ... الان من باردار ۲ تا از دختراش ۲ ساله باردار نمیشن نه اینکه خوشحال باشم نه فقط خدا اینجوری جواب میده ببخش طولانی شد

اخه واقعا دبشب ناراحتم کرد مثلا براش کیف خریدم خندید گفت ب درد خودتان میخوره من سلیقم برا کیف دوملیو ...

چه بی شخصیتتتت

عزیزم برو ، اصلا به حرفهای زشتش نخند ، حرف بدی زد به شوهرت نگاه کن بعد که شوهرت دیدت سرتون بنداز پایین ، تا سوالی نکردن جواب نده ، در حد سلام و احوالپرسی و بله نخیر