2777
2789
عنوان

کیا جان سخت میبینن بیان

31 بازدید | 3 پست

بچه ها به نظر من یکیشون میمیره قسمت امروز و دیدید خیلی بد بود من از اولم میگفتم کر و لاله مشکوکه من میگم خوده مرده که فرستاد اینا رو دنبال الماس با اون کرو لاله هم دست بودن (مرده خودشو زده بود به فراموشی اون همه سال مگه میشه این همه راحت به چن تا غریبه اعتماد کنه بع زن خودش اعتماد نداش چقد اونا خر بودن باور کردن )و اونی که دینامیت گذاش. اونی که رفت تو چاه زنده میمونه بقیه میمیرن فک کنم .بعد اون یکی دختره (ماهور الوند) ناگهانی غیب شد اونم گروگان گرفتن 

حسم میگه اونایی ک دینامیت گزاشتن رفتن اون ور وایسادن اینا الماسو بیارن بعد بیان ازشون با دعوا بگیرن 

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسم میگه اونایی ک دینامیت گزاشتن رفتن اون ور وایسادن اینا الماسو بیارن بعد بیان ازشون با دعوا بگیرن

اون که صد درصد ولی همونی که الماس و گم کرده بود مردع که خودشو زده بود به آلزایمر به نظرم اونم نقش داش