2777
2789

شاید یکم بدم اومد

ولی از اونجایی که من همونم براش نمیبرم و متوجه شدم کادوهام رو استفاده نمیکنه

ناراحت نیستم

قبلا ناراحت میشدم خوشحالم برام مهم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همیشه بشه ادم براش مهم نباشن

برای آرامش خودتم شده بیخیال باش 

برات مهم نباشه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

خب بعضیا کادو دوست ندارن من مامانم هر چی براش ببری یه ایراد ازش میگیره منم الان چندین ساله فقط پول م ...

چون من تازه عروس بودم تو مناسب ها کادوی مناسب برام نیورد و هرچی کادوی خوب بردم بی منت کرد منم دوست دارم رفتارش رو جبران کنم 

دو دفعه جلو مادر شوهرت بپوش بعدش ببخش به یکی که دستش تنگ

میدونی من کادوهای خوب و شیک براش بردم عین همونو برا مادرمم بردم مادرم انقدر ذوق کرد و استفاده کرد ولی اون انگار آشغال برده بودم براش بی منت کرد 

میدونی من کادوهای خوب و شیک براش بردم عین همونو برا مادرمم بردم مادرم انقدر ذوق کرد و استفاده کرد ول ...

پسندش نبوده تو و مادرت  سلیقتون نزدیک هم بوده  سلیقه ها متفاوتن ناراحت نشو عزیزم از سری بعد پولش بده اینجوری دلخوری پیش نمیاد 

پسندش نبوده تو و مادرت سلیقتون نزدیک هم بوده سلیقه ها متفاوتن ناراحت نشو عزیزم از سری بعد پولش بده ...

نه عزیزم گفتم یکی دوبار کادو نبرم بعدش اگه دلم باش صاف شد همون پول 

آخه من تازه عروس بودم تو هیچ کدوم مناسب ها کادوی درست درمون تدارک ندید همه رو میگفت شوهرم از حقوقش بگیره نگو نداره که خونه ی چندمش رو داره میسازه