2777
2789
عنوان

تازه عروسم میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی آدما باید رک بگی.نمیتونی بگی.حرفاتو واضح بنویس پیام بده

نه نه. من تجربه پیام رو دارم. شوهرم میرفت ب خانوادش میگفت فلان پیامو داده. بعد با مشورت اونا جواب منو میداد

فقط باید حضوری بگه و همونجام پاشه بره بازار

روم نمیشه کاش فامیل نبود اونم انقد نزدیک

تا آخر عمرت میخای بگی روم نمیشه چون فامیلیم.درسته الا تازه عقد کردی روت نمیشه ولی بعد ۳ ماه حرفاتو بگو اگ اذیت میشی اگ خواسته هات الکی نیس.چون بعضی عروسام الکی پرتوقع هستن 

روم نمیشه کاش فامیل نبود اونم انقد نزدیک

ببین به شوهرت بگو بیا بریم بازار یه مانتو بگیرم نیازمه

اگر گفت مانتو که دادیم بگو مثلاً مهمون آمده پوشیدم جلوشون مسخره کردن  یا عیب کردن که این مانتو تازه عروس نیست. نمیخوام شأن عمو و..... (هرکس خریده) زیر سوال بره که برای تازه عروس نخریدن. حتی اگر برات نخرید پولش را از پدرت بگیر تا هم پدرت و عمو ت دست شون بیاد لباس مناسب باید داشته باشی. لباس را هم نگه دار بعدا مثلاً بگو می‌خوام چند وسیله دارم بدم به نیازمند اگر کسی را میشناسید گفتن بیار مانتو را بزار تو پاکت بده دستشون .‌....  

حتما بهش بگو خیلی از پسرا بلد نیستن و فکر میکنن هرچی خونواده بگن رو باید اجرا کنه وقتی رسم همه جا بگو خودم و خونوادم ناراحت شدیم رو حساب این که دختر عمو پسر عموییم هیچی نگفتم