2777
2789
عنوان

تازه عروسم میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 43 پست

بی تعارف پس بده بگو سایزم نبود. برگشت بزنین ب مغازه

یا بدین کس دیگه. چون منم باید الکی بزارم تو کمد

بعدم اسی دست شوهرتو بگیر ببر بازار سرتا پا برات خرید کنه. بدون اطلاع خانوادش هم برو.

وظیفشه برا عیدت لباس و کفش و... بخره. از اول عادتش بده خرجت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهرت ازالان یاد بده زن داره خرج کنه واسش اینو ازالان یاد ندی تا آخر عمر خرج نمکنه

خیلی ناراحتم ازش 

حالا یعنی من تازه عروسم می‌خوام برم خونه فامیلاش نباید یه لباس درست درمون برام می‌گرفت 

تازه عروسی و تو چشم. باید شبک بگردی. چجور نبردنت خرید عید؟الانم دیر نیست. برو بخرزنی ک خرج داره ارج ...

بهش غیر مستقیم گفتم من نمیام عید دیدنی انگار نمی‌فهمه یا خودش میزنه به نفهمی چی بش بگم به نظرت 

بهش غیر مستقیم گفتم من نمیام عید دیدنی انگار نمی‌فهمه یا خودش میزنه به نفهمی چی بش بگم به نظرت

این چیزاروحضوری بگو

نه با پیامک و تلفن. بهش بگو بیا. وقتی اومد تو خلوت بهش بگو راستش لباس عید نخریدی. بعدا هی همه میخوان ازم سوال کنن عیدی شوهرت برات چه کرد و..؟

بریم الان بازار خرید کنم. میرم اماده میشم بریم

خیلی ناراحتم ازش حالا یعنی من تازه عروسم می‌خوام برم خونه فامیلاش نباید یه لباس درست درمون برام می‌گ ...

ببین عزیزم بهش بگو بریم بازار من ی دست لباس بخرم بزار بفهمه متاهل به قول شوهرم تو زمان عقد مرد زنش یادش میده بعدش درکی ندار 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین عزیزم بهش بگو بریم بازار من ی دست لباس بخرم بزار بفهمه متاهل به قول شوهرم تو زمان عقد مرد زنش ی ...

اره همین کار میکنم 

احساس میکنم خواهرشوهرم برای خودش سفارش داده سایزش نشده دادن به من

چون دیشب برادر شوهرم بش گفت دیگه لباس سفارش میدی اونم زد زیر خنده

اره همین کار میکنم احساس میکنم خواهرشوهرم برای خودش سفارش داده سایزش نشده دادن به منچون دیشب برادر ش ...

این چیزها رو رد کن ذهن تو درگیرش نکن ازالان خیلی ازاین چیزها میبینی از خانواده شوهر ول کن خب شوهرت بگو بریم بازار 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم