2777
2789

من آدم خیلی درس خونی بودم.بدون هیچ سهمیه و هیچ کلاس وکتابی نمونه دولتی قبول شده بودم. معدلام 19.93 همیشه   و اینا بود تو دبیرستانم با وجود اینکه اصلا آرامش نداشتم و هرار جور بیماری اعصاب وروان انداختن منو و کلی قرص اعصاب به خوردم دادن بازم دهم یازدهم معدلم 19 بود یازدهمالبته 18.90 اینا ولی دوازدهم به قدری منو به انواع میگرن عصبی و اینا نداختن خانوادم .خانوادم هیچ امکاناتی برام فراهم نکردن.کل فکرشون اون بود دختر که باید شوهر کنه چه ارزش داره براش خرج کنی . مهم اینه شوهر بکنه که هم معدلم بد شد هم ریده شد تو کنکورم.  سر کنکورم حملات میگرن عصبی کشیدم هم روزای قبل و بعدش هم کل سال کنکورم .هم کم مونده بود جونمم از دست بدم.تو اون سن کم مونده بود سکته مغزی کنم.  . حقم پزشکی بود.حقم بود.چرا؟چون اگه بدونید با چه وضعیتایی درس خوندم.اگه بدونید... از ابتدایی از این و اون کتاب قرض میکردم تست میزدم.میرفتم کتاب کهنه های اینو واونو با عیدی های فامیل یا با هزار جور منت میگرفتم تست میزدم. الان فامیلامون خانواده هاشون همه امکانات و آرامش وسهمیه ها رو برا بچه هاشون فراهم کردن اونا رشته های قبول شدن که من آرزوشو داشتم یک عمر.و الان اونا جلو چشمم هستن و دارم زجر کش میشم.چیکار باید بکنم ؟ چیکار ؟ من حقم بود.من چه گناهی داشتم تو این خانواده به دنیا اومدم.

حذف تاپیک @niniyar

سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید
10:30 الی 12
14 الی 15
روزهای زوج

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.