دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4304 عنوان بچهها بیاید بیکاریم حرف بزنیم 47 بازدید | 9 پست بنظرمن تموم این کارا زیر سر بهاره تا آبان بره با ثابت تا بهار بره با امیر قلعه ینی یجورایی بهار حسود زندگی آبان بود خرابش کرد تا خودش بره با امیر نظر شما چیه😂😂 دیگه از بیکاری نمد چی بگم من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈 1404/01/01 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4304 اون قلعه اشتباه تایپ بود من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
greenblue عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 1617 نظرم اینه فیلم ایرانی نبین برو کتاب بخون از بس کتاب میخونم دیگ رد دادم
دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4304 نظرم اینه فیلم ایرانی نبین برو کتاب بخون از بس کتاب میخونم دیگ رد دادم وای نمیدونی چندبار شروع کردم کتاب بخونم. تا ۱۰ صفحه اول اوکیه بعدش دیگه نگاش میکنم حالم بد میشه من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4304 سریالش قشنگه ارزش دیدن داره یا مثل گناه فرشتس؟😂 من گناه فرشته رو ندیدم ولی آبان نمیشه گفت خیلی خوبه یا خیلی بد برای گذراندن اوقات خوبه😂😂😂 هرچند من بخاطر شهاب حسینی و لاله مرزبان میبینمش😂😁 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
پناه_کوشولووو عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6018 نظرم اینه فیلم ایرانی نبین برو کتاب بخون از بس کتاب میخونم دیگ رد دادم خب چندتا کتاب خوب که به رشد شخصیت کمک کنه معرفی میکنی؟
greenblue عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 1617 وای نمیدونی چندبار شروع کردم کتاب بخونم. تا ۱۰ صفحه اول اوکیه بعدش دیگه نگاش میکنم حالم بد میشه من دیروز کتاب ۶۷۰ صفحه ای رو تموم کردم میرم سراغ بعدی 🙃..
greenblue عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 1617 خب چندتا کتاب خوب که به رشد شخصیت کمک کنه معرفی میکنی؟ من چون عاشق فلسفه ام کتابای زیر معرفی میکنم جز از کل مرگ ایوان ایلیچ دنیای سوفی تکه هایی از یک کل منسجم معجزه گر خاموش
دیوونه_سابق مدیر استارتر عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 4304 من دیروز کتاب ۶۷۰ صفحه ای رو تموم کردم میرم سراغ بعدی 🙃.. چه خوب که کتابخونی موفق باشی 💕 🦋 🌈 من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈