2821
2789
عنوان

نظرات شما درباره زایمان

601 بازدید | 102 پست

سلام دوستان

قبل از هر چیزی بگین طبیعی یا سزارین

با دلیل و رسم شکل😜

بگین تا بهترین انتخاب رو همه و از جمله خودم واسه همیشه داشته باشیم

کمک کننده باشه نظرات 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هر دو سختیشو داره نه اینکه سزارین راحت باشه بلاخره شکم ادم پاره میشه.۱۰روز اولش خیلی سخته بعدا بهتر میشه خوبیش اینه لحظه زایمان بی حسی و هیچ دردی متوجه نمیشی.طبیعی تجربه نداشتم

درسته همه نیگن سزارین چون دردش کمتره اما واقعا الان نمیفهمین ک بعد ها کمر دردتون علتش همین سزارینه بخدا طبیعی بهتر سز عوارض زیاد داره مخصوصا امپول نخاعیش

الهی بی گناهم ز تو....... جز تو نخواهم....اگر عشقت گناه است...... بدان غرق گناهم
تو تمام تاپيكهاي زايمان اينو گفتم خودم زايمان نداشتم اما جاري ام هم طبيعي بود هم سزارين ميگه فقط سزا ...

دقیقا از هر کی پرسیدم گفته سز خوبه هر کیو هم داشتیم زایمان اولش طبیعی بوده واسه دومی سز انجام داده

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز