2821
2789
عنوان

نظرات شما درباره زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 102 پست
دقیقا نظر منه

تازه جاري من سر طبيعي اش خيلي بچه خوب بود و اومد خونه خوابيد اما سر سزارين اش اصلا نتونست بخوابه بچه كم وزن بود رفت تو دستگاه و جاري ام با شكم جراحي شده موند بالاسر بچه تو بيمارستان اما بازم ميگه سز بهتره

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
درسته همه نیگن سزارین چون دردش کمتره اما واقعا الان نمیفهمین ک بعد ها کمر دردتون علتش همین سزارینه ب ...

اتفاقا سه تا خواهرم و خواهرشوهرم طبیعی بودن همه کمر درد گرفتن طفلی خواهر شوهرم انقد شدیده کمر دردش ک پاش سر میشه از درد😑

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعییییییی

من متاسفانه بعد از 21 ساعت درد شدیدددد سز شدم

ولی الانم برای زایمان بعدیم دنبال طبیعی هستم

دور از جون همه خانم ها

مگه تمااام حیوانات طبیعی زایمان نمیکنن؟؟ خیلی وقتا دکترم بالاسرشون نیست

من میگم این اتفاق و این لحظه بزرگترین لذت دنیاست و خدا این نعمت بزرگشو فقط به خانم ها داد 

این یه برتری خانم ها به اقایونه

وگرنه عمل جراحی که شاید اقا هم بشه

لذته درد کشیدن برای بدست اوردنه دوست داشتنی ترین موجوووده زندگی

واقعا چه لحظه ی بی نظیریه

من متاسفانه لحظه ای که پزشک اومد بالاسرم برای زایمان دیدن که بچه مدفوع کرده و سریعا سزشدم

با 8 سانت پیشرفت

تا ابدددد حسرت میخورم که چرا طبیعی نشدم

اپیدرال چیه

یه ماده تزریق می شه تو نخاع درد رو خیلی کم می کنه قابل تحمل می کنه چیزی که من از چند نفر شنیدم می گن اگه درد زایمان 100 باشه با اپیدرال می شه 40 ،یعنی یه مقداری از درد پریود بیشتر.

دقیقا همین روشی هست که خارج از ایران زایمان می کنن 

طبیعی چون عوارضش کمتر از سزارینه

تازه شم سزارین یه جور درمانه در صورتی که نشه طبیعی زایمان کرد

الان به یکی بگی میخوای طبیعی زایمان کنی مسخره میکنه انگار چیز عجیبیه 

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...

من میخوام زایمان طبیعی داشته باشم..البته اگه نی نی یاری کنه و بیاد..یکی ازفامیلامون10ساعت درد طبیعی کشید آخرشم سز شد بیچاره..میگفت سز راحت تره

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

به نظرم فقط سزارین عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی من تو 8ماهگی دردم گرفت قرار بود سزارین بشم ولی چون بچم قرار بود تودستگاه بمونه مجبور شدم برم بیمارستان دولتی وطبیعی زایمان کردم من 5روز درد وحشتناک کشیدم بدترین روزای عمرم بود بعدش منو خوب بخيه نزده بودن رحمم پاره شده بود افتادگی مثانه پیدا کردم بخيه های ناحیه پرینمم پریده بود که دوباره مجبور شدم برم عمل کنم رحم مثانه رو بکشم بالا الان دوهفته زیبایی کردم چه کاریه همون به نظرم بخيه های سزارین دردش کمتره والا 

به نظر من طبیعی، من هم خانمهای سزارینی دیدم و هم طبیعی ، درسته که توی طبیعی آدم درد می کشه ولی از سزارین بهتره

من تو یه شهر غریبم و ترجیح میدم طبیعی بچه ام رو به دنیا بیارم. خانمهای طبیعی بعد از به دنیا آوردن بچه سریع سرپا میشند و میتونند تمام کارهاشون رو خودشون انجام بدند اما سزارین انسان محتاج بقیه است. از طرف دیگه با ورزشهایی مثل کیگل میشه جلوی عوارض طبیعی رو تا حد زیادی گرفت( اگر خانمها نگرانشند). توی سزارین بیهوشی داریم حالا یا موضعی یا کامل که همین بیهوشی هم عوارضی داره. من از خیلی از کسانی که بیهوشی کمر داشتند شنیدم که چند سال بعد از سزارین دچار دردهای کمر میشند.

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

درسته همه نیگن سزارین چون دردش کمتره اما واقعا الان نمیفهمین ک بعد ها کمر دردتون علتش همین سزارینه ب ...

دخترعموي شوهرم سر زايمان طبيعي اش به خاطر زور زدن و فشاري كه اومده بود ديسكش زد بيرون الان هميشه كمردرد داره

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز