الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگن اگر صبح ژلاتین ناشتا بخورید صورت لاغر نمیشه پودر ژلاتین از عطاری بگیر با آب میوه مزه دار کن که ...
میشه فقط ژلاتین خورد با چبزی قاطی نکنیم
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
فقط و فقط دو قاشق روغن زیتون بخورید به این صورت که توی سالاد بریزین
الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی ❤🌸🌹🌺 میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
آخه بد مزست😣 هر جور بتونی تحمل کنی میتونی بخوری...مهم خود ژلاتیه
خوشگلی دردسر داره خخخ تحمل میکنم فقط چه مقدار باشه؟
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
یه قاشق چایخوری ژلاتین رو تو آب جوش حل کن بذار تو یخچال....هر روز روزی ۲ یا ۳ قاشق بسته
کالریش زیاد نیست؟