2777
2789
عنوان

خانما راهی هست تو رژیم صورت لاغر نشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 56 پست
من وعده غذاییم و برنج و ماکارونی رو حذف نکردم به مرور کم کردم تحرک و فعالیتم زیاد کردم ولی فقط از صو ...

فقط برنج وماکارانی من روغن حذف کردم فقط نون پنیرسبزی سالادمیوه میخوره ولی لاغر نشدم تازه فعالیتم بالاهست همش درحال راه رفتنم ولی تاثیرنداشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن اگر صبح ژلاتین ناشتا بخورید صورت لاغر نمیشه پودر ژلاتین از عطاری بگیر با آب میوه مزه دار کن که ...

میشه فقط ژلاتین خورد با چبزی قاطی نکنیم

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
میگن اگر صبح ژلاتین ناشتا بخورید صورت لاغر نمیشه پودر ژلاتین از عطاری بگیر با آب میوه مزه دار کن که ...

ممنون عزیزم حتما امتحان میکنم

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...
من وعده غذاییم و برنج و ماکارونی رو حذف نکردم به مرور کم کردم تحرک و فعالیتم زیاد کردم ولی فقط از صو ...

ژله درست کنید صبحا ناشنا یه قاشق بخورید عالیه و اینکه بعصی وقتا لوپاتونو باد کنید و 15 ثانیه نگه دارید    مثلا 10 مرتبه تکرار کنید 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

فقط و فقط دو قاشق روغن زیتون بخورید به این صورت که توی سالاد بریزین

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
سلام دوستم حدود یه ماهه جدی شروع کردم قدم162 وزنم 68

خب هنوز اول راهی و از الان شروع کن که تغییر صورت ت کم باشه . منم مشکلم اینه با رژیم صورتم خیلی لاغر میشه

من هرروز ژله میخورم دو قاشق 

و میتونی ویتامین ای هم بخوری یا بزنی به صورتت مستقیم

کاهو و خیار هم هم برای رژیم ت خوبه هم برای ابرسانی صورتت

خدایا شکرت ..
آخه بد مزست😣 هر جور بتونی تحمل کنی میتونی بخوری...مهم خود ژلاتیه

خوشگلی دردسر داره خخخ تحمل میکنم فقط چه مقدار باشه؟

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
خب هنوز اول راهی و از الان شروع کن که تغییر صورت ت کم باشه . منم مشکلم اینه با رژیم صورتم خیلی لاغر ...

آره منم تو این یه ماه صورتم فقط لاغر شده 😔

خیابان پر است از آدم هایی که عطر تورا زده اند اما بوی تورا نمی دهند...
یه قاشق چایخوری ژلاتین رو تو آب جوش حل کن بذار تو یخچال....هر روز روزی ۲ یا ۳ قاشق بسته

کالریش زیاد نیست؟