2777
2789
عنوان

و باز هم بق بقو 🥺به علاوه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5185 بازدید | 141 پست
سلام عزیزم خوبی سال نو مبارک. چون شما درمورد آلژی نوزاد تجربه دارین یه سوال دارم ازتون.پسرمن ۴ ماهشه ...

عزیزم اپتامیل پپتی معمولی رو تست کن یعنی جونیور نباشه معمولی خیلی شیر خوبیه بچه خودمم به جونیور آلرژی میداد ولی با پپتی معمولی اوکی بود دیگه  اگر نساخت دیگه باید بری سراغ شیرهای سهمیه ای مثل آلفامینو  الکر جونیور  نونرامیژن نئوکیت 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام مرمری جونم خوبی بچه ها خوبن؟عزیزم یه جا دیدم نوشتی برای قد رادمهر کلسیم کورال ستیرات میداری من ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبید

متاسفانه دیگه وارد نمیشه من الان از کلسی شور یا استئوکر استفاده میکنم 

استئوکر طعم نعناع اش غالب تره و غلیظ تره ولی کلسی شور شیرینی اش بیشتره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂الان بیشتر ازش حساب میبرم دیگهههفک کن باغ کنارخونمون جوی آب ازتوش ردمیشه نمیره اونجاآب ...

چه بانمکه😅😅😅شیطونه میگه تله بزار بگیر بچلونشا

ای خداااا🥲منم یه بلبل داشتم بچه بودم سه تابودن یه روز دوتاشون ریخته بودن رو یکیش کلی زده بودنش وبان ...

وای دلم سوخت😭 طفلی با زجر مرده 

من تحقیق کردم گفتن پرهاش رو میکنه تا سالم دربیاد و بتونه پرواز کنه 

کاش بتونه😢

عزیزم یه چیز میگم حتما رعایت کن ، علت اصلی این جریانات اینه که غسل های واجب به گردن داری، هیچ وقت بدون غسل نمون، اگه ناخن کاشت اینا داری برو ریمو کن ، طهارت که داشته باشی اونا نمیتونن وارد حریمت بشن ، علت اصلی واجب شدن غسل همینه، چون کسی که غسل واجب نمیکنه یه هاله ای دورش تشکیل میشه که موجودات ماورایی رو جذب میکنه عزیزم این موضوع علمی هست کاملا

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
چه بانمکه😅😅😅شیطونه میگه تله بزار بگیر بچلونشا

😂😂😂میاد قدم میزنه توحیاط یه اداهایی ازخودش درمیاره آدم غش میکنه واقعا چلوندنیههه

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

وای دلم سوخت😭 طفلی با زجر مرده من تحقیق کردم گفتن پرهاش رو میکنه تا سالم دربیاد و بتونه پرواز کنه ک ...

امیدوارم همینجوری باشه وزودی به آسمون برگرده🥹🤌

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

سلام عزیزم ممنونم شما خوبیدمتاسفانه دیگه وارد نمیشه من الان از کلسی شور یا استئوکر استفاده میکنم است ...

درسته پیدا نمیشه الان استئوکر گرفتم فقط عزیزم ساشه ها چی اونا پیدا میشه؟ اونا رو از کجا میگیری؟

خدایااااا دوست دارم❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین❤
درسته پیدا نمیشه الان استئوکر گرفتم فقط عزیزم ساشه ها چی اونا پیدا میشه؟ اونا رو از کجا میگیری؟

ساشه آلرژی پلاس منظورته 

اگه منظورت اوناس ک من از پیج نیکی کید میگیرم پیج خوده دکتر معرفی کرده و معتبره

امیدوارم همینجوری باشه وزودی به آسمون برگرده🥹🤌

انشالله

عزیزم یه چیز میگم حتما رعایت کن ، علت اصلی این جریانات اینه که غسل های واجب به گردن داری، هیچ وقت بد ...

ربطی نداره گلم

متاسفانه آدم های مومن اطرافم ک حتی ی نماز ترک نشده ندارن هم درگیرن و میبینن  

نمیدونم چرا واقعا 

خودمم متعجبم چرا باید اونارو ببینن  کسی ک ی نماز و ی روزه قضا نداره چطوره ک میبینه 

اگه میدونستم این قضیه دخیله بی شک رعایت میکردم ولی این نیس مطمئنم

باور کن از الان عزا دارم ک قراره فردا برگردم خونه خودم و بازم روز از نو و روزی از نو چون پسرم جایدیگه نمیبینه فقط خونمون

دیروز ی کلیپ خارجی دیدم ک گلا بهم ریختم بچه به پدرشمیگفت یکیتو اتاقشه شب اذیت میکنه و برعکس تو گوشه اتاقش آویزونه پدرش دوربین میذاره و شب میشینه چک میکنه میبینه وقتی بچه خابه پای بچه رو محکم میکشه و تاوسطای تخت میاره😭

ربطی نداره گلممتاسفانه آدم های مومن اطرافم ک حتی ی نماز ترک نشده ندارن هم درگیرن و میبینن نمیدونم چ ...

اون کلیپا بیشتر ساختگیه هنوز صحتش تایید نشده 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن 

اون کلیپا بیشتر ساختگیه هنوز صحتش تایید نشده

نمیدونم شاید

ولی چیزایی ک من ب چشمم دیدم واقعیه

نمیدونم شایدولی چیزایی ک من ب چشمم دیدم واقعیه

امیدوارم زودتر بچه هات خوب بشن عکساشونو میبینم خیلی کیف میکنم مخصوصا رادمهر که معلومه پسر به شدت مهربون و دل پاکیه 

کاش همه ی انسان ها به آرزو هاشون برسن