2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ها من همین جوری براساس اطلاعات تاپیک جواب دادممی‌خواستم بدونید حس ششم واقعی نیست اگرم باشه مال آ ...

خدایی یا الکی 

اولش که خوب نبود الانم خوب نیس ولی شاید آخر قصه خوب تموم بشه 

صادقانه گفتمواقعا چرا من باید آدمی باشم که انقدر عمیق اطلاعات داشته باشمیه همچین توانایی‌هایی مختص ...

آخه همه چیو درست گفتی 

گفتم شاید حوصله نداشتی ازت سوال بپرسیم 

کی یه ادم خوب میاد تو زندگیم مامایی قبول میشم یا پرستاری

آدم خوب میاد حتما اول سعی کن چیزی که می‌خوای رو در خودت بسازی تا اونی که می‌خوای جذبت بشه

همین طور شانسی فکر می‌کنم مامایی نمی‌دونم چرا( همه میگن شانسم خیلی خوبه😂)

بخون خواهر جان ان‌شاءالله که قبول میشی♥️

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

آدم خوب میاد حتما اول سعی کن چیزی که می‌خوای رو در خودت بسازی تا اونی که می‌خوای جذبت بشههمین طور شا ...

خوندن تموم شد عشقم منتظر جوابم🤣

آن شاالله خدا ب دلت نگاه کنه هر چی ک میخواس همون بشع❤️

آخه همه چیو درست گفتی گفتم شاید حوصله نداشتی ازت سوال بپرسیم

بذار بهت توضیح بدم😂

از اولش حس می‌کردم رنگ لباست زرد باشه 

ولی تو کامنتا دیدم همه رنگی گفتن گفتی نه

با این حساب موند مشکی که خیلی طرفدار داره پس احتمالش زیاد بود و خاکستری هم همین طوری گفتم

در مورد ظاهرات یکی قبلا یه چیزایی گفته بود من تقریبا همونجا رو گفتم درمورد قد و وزنت هم همین جور شانسی گفتم😂

استرس هم که عالم و آدم دارن کیه که نداشته باشه

حالا در مورد مهدی می‌خوای به همین سبک نظر بدم؟😁🤣

بذار بهت توضیح بدم😂از اولش حس می‌کردم رنگ لباست زرد باشه ولی تو کامنتا دیدم همه رنگی گفتن گفتی نهبا ...

هی میخوام باورت کنم نمیزاری 😂

واقعا ضربه بدی خوردم انگار شکست عشقی خوردم 

خوندن تموم شد عشقم منتظر جوابم🤣آن شاالله خدا ب دلت نگاه کنه هر چی ک میخواس همون بشع❤️

هاااا ببین من حس ششم خنگم😂به این دقت نکردم که کنکور تموم شده 

ان‌شاءالله ♥️