2777
2789
عنوان

و باز هم بق بقو 🥺به علاوه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5196 بازدید | 141 پست
مرمری توزیستمون میخونیم تو سر بق بقو هایه تراشه های مغناطیسی هست که باهاش جهت یابی میکنن فک کنم همشو ...

الان گذاشتمش تو حیاط راه بره گفتم هروقت خوب شدی پر بزن و برو من ک کاریت ندارم تو آزادی 

اولش تا دید آزاده دوید بدو بدو کرد تلاش کرد بره دید نمیشه اومد پف کرد جلوم و از صدای کلاغ هم بشدت واکنش میده و میترسه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اخه بدبختی خونم نیستم ک خونه مامانمم فک کنم خودمو جهت یابی میکنن🤣🤣من غصه میخورم براش واقعا کاش میش ...

نیتت باهمه چی صافه مرمری😂🩷

امیدوارم زودی بالهاش خوب شه❤️‍🩹

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان گذاشتمش تو حیاط راه بره گفتم هروقت خوب شدی پر بزن و برو من ک کاریت ندارم تو آزادی اولش تا دید آ ...

حق داره منم ازکلاغ میترسم یه کلاغ دزد توحیاط ماست به هیچی رحم نمیکنه چند روز پیش مسواکمو برداشته بود داشت میرفت😶😂

حق داره منم ازکلاغ میترسم یه کلاغ دزد توحیاط ماست به هیچی رحم نمیکنه چند روز پیش مسواکمو برداشته بود ...

جتما براق بوده بنظرش جذاب اومده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نیتت باهمه چی صافه مرمری😂🩷امیدوارم زودی بالهاش خوب شه❤️‍🩹

انشاللله

بردمش دکتر براش آنتی بیوتیک خوراکی و پماد تجویز کرد

بالش رو با چسب زخم فیکس کرد ک نتونه تکون بده اومدم خونه ب طرز فجیعی خودشو کرک و پر کرد دونه دونه پرهاش رو می‌کند تا بتونه چسب ها رو باز کنه دیدم داره کچل میشه چسب هارو باز کردم

خدا کنه خوب شه

جتما براق بوده بنظرش جذاب اومده

نه کلا دستش کجه البته باید بگم بالش😂یه بار گوجه دزدیده بود نمیدونم ازکجاآورده بودش زده بود سرمنقارش آورد گذاشت رودیوارمون رفت ینی باچشم نمیدیدی باورت نمیشد همچین کاری کرده😂🤦🏻‍♀️

انشالللهبردمش دکتر براش آنتی بیوتیک خوراکی و پماد تجویز کردبالش رو با چسب زخم فیکس کرد ک نتونه تکون ...

ای خدااا🥲بهترنشده هنوزم؟؟

ای خدااا🥲بهترنشده هنوزم؟؟

ن گلم خبری از بهبودی نیس نمیتونه پرواز کنه هنوز 

هر روز چندساعت میشینم پیشش و رهاش میکنم تو باغچه تا آزاد باشه میزارم رو شاخه درختا تا دلش نگیره 

ولی نمی دونم چشه ک با نوکش پرهاش رو میکنه 

فکر کنم دیروز هم کنده بود چون تو سرش ۳قطره خون ریخته بود

نه کلا دستش کجه البته باید بگم بالش😂یه بار گوجه دزدیده بود نمیدونم ازکجاآورده بودش زده بود سرمنقارش ...

😅😅😅

کلاغا خیلی باهوشند

من یبار رفته بودم شمال اطراف ویلا پر از کلاغ بود و یه سگ هم تو خیابون راه می‌رفت انگار کلاغا شیطونیشون گل کرده بود می‌دویدند دم سگه رو می‌کشیدن بعد هم فرار میکردن یا می‌کشیدن بعد پشت سرش به حالت بپر بپر راه میرفتن🤣 در کمال پرویی می‌نشستند رو پشتش و نوک میزدن درمیرفتن🥺🥺

ن گلم خبری از بهبودی نیس نمیتونه پرواز کنه هنوز هر روز چندساعت میشینم پیشش و رهاش میکنم تو باغچه تا ...

ای خداااا🥲

منم یه بلبل داشتم بچه بودم سه تابودن یه روز دوتاشون ریخته بودن رو یکیش کلی زده بودنش وبانوک میزدن توسرش خون اومده بود وبالاشو کنده بودن وطفلی مرد دیگه ازدلم نمیومد به این دوتاغذابدم وکلی ازشون ناراحت بودم بابام گفت چون دردمیکشیده اینجوری کردن خلاص شه وکلاهم به رنگ قرمز واکنش میدن نمیدونم حالاگولم زد دلم باهاشون صاف شه یاچی🐧شایدپرنده توهم ازرنگ خون خوشش میاد🤦🏻‍♀️اگه این باشه که کارت دراومده🥲😂

😅😅😅کلاغا خیلی باهوشندمن یبار رفته بودم شمال اطراف ویلا پر از کلاغ بود و یه سگ هم تو خیابون راه می ...

😂😂😂😂😂😂😂الان بیشتر ازش حساب میبرم دیگههه

فک کن باغ کنارخونمون جوی آب ازتوش ردمیشه نمیره اونجاآب بخوره میادمثلاشیشه ای چیزی پرکردیم سرشو نبستیم منقارشو میکنه توی اون🤦🏻‍♀️😂

سلام مرمری جونم خوبی بچه ها خوبن؟

عزیزم یه جا دیدم نوشتی برای قد رادمهر کلسیم کورال ستیرات میداری من هر جا رفتم نداشت از کجا تهیه کردی 

خدایااااا دوست دارم❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین❤

سلام عزیزم خوبی 

سال نو مبارک. چون شما درمورد آلژی نوزاد تجربه دارین یه سوال دارم ازتون.

پسرمن ۴ ماهشه، پاهاش اگزما داره،خس خس داره ،بالا میاره، بی قراره، یا یبوسته یا اسهال.

شما در نهایت چه شیری دادی به بچت؟

من پپتی جونیور دادم بی قرار تر شد بالا میاورد همش . اچ آ نفخ میکرد یبوست میگرفت بی قرار بود.اگزما هم داشت

دیگه دارم معمولی میدم همه علائم شدید تر شدن دیگه نمیدونم چی بدم.

رشدش هم ضعیفه.