2777
2789
عنوان

و باز هم بق بقو 🥺به علاوه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5185 بازدید | 141 پست
ساشه آلرژی پلاس منظورته اگه منظورت اوناس ک من از پیج نیکی کید میگیرم پیج خوده دکتر معرفی کرده و معتب ...

میشه ادرس پیچ رو اینجا بنویسی❤🙏

خدایااااا دوست دارم❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین❤
میشه ادرس پیچ رو اینجا بنویسی❤🙏

نمیشه لینک گذاشت سایت قبول نمیکنه الان شات میزارم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرمری بخاک مامانم خیلی دوست دارم چندین سالع تاپیکات همرو دنبال میکنم سال ۹۷ خاننده خاموش بود بعدنا هم تعلیق شدم دوباری پیامت دادم بقران ایقد خوشحال شدم حوابم دادی 🥺

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

من مشکل اعصاب گرفتم از بس جن ها اذیتم میکنن هشکی بقران باورم ندارع بستری کردن منو کرمان شوک مغزی هشکی باور نمیکنه شبا میشه اذیتاشروع میشه مرمری خداشاهدع تاب ندارم پیامم بخونی خیلیییی انرژی مثبتی 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

ربطی نداره گلممتاسفانه آدم های مومن اطرافم ک حتی ی نماز ترک نشده ندارن هم درگیرن و میبینن نمیدونم چ ...

وای یعنی تو دوربین افتاد؟ پس مشکل از خونتون هست ، نمیشه خونتون عوض کنید؟

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
مرمری بخاک مامانم خیلی دوست دارم چندین سالع تاپیکات همرو دنبال میکنم سال ۹۷ خاننده خاموش بود بعدنا ه ...

نظرلطفته گلم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....