2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شد جزوه دانلود کن درضمن خیلی راحته که شیرین و آسونه من شب کنکور فقط خوندم ۵۳ اینا زدمش

چ خوب چجو بخون حداقل ۵۰ درصد بزنم🥺

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

اره بابا اسونه فقط ورق زیاد بزن کتابرو تو ذهنت بمونه

پی دی اف شو دانلود کردم هرچی میخونم یادم میره

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

حالا شد جزوه دانلود کن درضمن خیلی راحته که شیرین و آسونه من شب کنکور فقط خوندم ۵۳ اینا زدمش

شما میدونی برای فرهنگیان چجوری تحقیق میکنند ؟ آمار اون خطی که شمارشو موقع ثبت نام زدیم در میارن یا هر سیم کارتی به اسم خود داوطلب باشه؟ 

بنویسشون تو دفتر من خودم همین کارو کردم

الان ؟

شما میدونی برای فرهنگیان چجوری تحقیق میکنند ؟ آمار اون خطی که شمارشو موقع ثبت نام زدیم در میارن یا ه ...

کاری به خط ندارن 

آدرس خونتونو خودت میدی دیگه از همشهری های مطمئنت میپرسن

🎀😶

آخه میگن کامنت های اینستا و پروفایل و پیام رسان های داخلی چک میشه

بیکار نیستن پیج شمارو از شمارتون پیدا کنن 

ولی چون شماره دادید بهشون بعید نیست یه نگاهی به فضای مجازیتون بکنن 

قرار نیست نیروی امنیتی بشید میخواید معلم شید

🎀😶

اره خب بنویسی بهتر یادت میمونه جدی

درستهه

بیکار نیستن پیج شمارو از شمارتون پیدا کنن ولی چون شماره دادید بهشون بعید نیست یه نگاهی به فضای مجازی ...

آخه من نمی‌دونم شماره ای که زدم چه فعالیت های مجازی ای داره چون شماره شخص دیگه رو زدم و انگار نمیشه شماره رو ویرایش کرد ممکنه دردسر بشه 

در هر صورت ممنون بابت راهنمایی