2777
2789
عنوان

شوهرم یه تومن عیدی داد ب خواهرش

720 بازدید | 55 پست

لطفا نظر بدید🙏🙏🙏

بچه ها من اصلا حسود نیستم یه تومن هیچی نیس دوتومن میدادم مهم نبود آخه یکماه بهش میگم پول نداد هرچی گفتم نداد گفت ندارم اما داره وضعش خوبه من هیچ خرید عید نکردم فقط برا خودم یه مانتو شلوار گرفتم از پول خودم.... 

بعد امروز ک خواهرش اومد یه تومن زد ب کارتش :) 

منم گفتم فقط برا من نداری؟؟ 

گفت اره ندارم بگذریم تازه مامانش اینا شام دعوت بودن با دوتا بچه کوچیک یکیش نوزاد از ظهر غذا گذاشتم خیلی هم مراقب بودم 🤕 اما فکنم اونقدر ها ک میخواستم غذامم خوب نشد بعد اصلا مادرشوهر خواهر شوهرم آجیل و میوه هم نخوردن چرا بعضی ها اینطورن😞☹️ بچه ها حس خیلی بدی دارم میشه نظر بدید لطفا 

اصلا هروقت میبینمشون یه لبخند نمیزنن برا فامیلا خودشون خوشحال پر حرف با من اصلا تا یچی نگم چیزی نمیگن آخه چرا؟؟؟ 

میشه یکی کمکم کنه🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میگم سال نو رولطفا بادلخوری وناراحتی وفکرای غمگین شروع نکن.

بیخیاااااااااال

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

کاملا هم مشخصه که حسود نیستی واسه یه تومن یه صفحه تایپ کردی همین کارهارو میکنید رزق و روزی شما کم می ...

نظر نمیدادی بهتر بود من برا یه تومن نگفتم برا اینکه اصلا ب من خرجی نمیده بعد خیلی ولخرج برا همه فقط ب من میگ ندارم کلا بحثم خواهر شوهرم نیس اگ داشتم خودم چند برابر بهش میدادم بحث شوهرم 

نظر نمیدادی بهتر بود من برا یه تومن نگفتم برا اینکه اصلا ب من خرجی نمیده بعد خیلی ولخرج برا همه فقط ...

جای خوبی درد و دل نکردی، الان زخم خورده ها از عروس نسبت بهت جبهه گیری میکنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
کاملا هم مشخصه که حسود نیستی واسه یه تومن یه صفحه تایپ کردی همین کارهارو میکنید رزق و روزی شما کم می ...

میگه یکماهه پول میخوادهمسرش نمیده  حق داره ناراحت باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نظر نمیدادی بهتر بود من برا یه تومن نگفتم برا اینکه اصلا ب من خرجی نمیده بعد خیلی ولخرج برا همه فقط ...

از قدیم گفتن  یه شب که هزار شب نمیشه یعنی خیال داشتی روز عید، برادر بزرگتر یه عیدی ناقابل به خواهرش نده

همسر منم به دوتا خواهرهاش نفری ی تومن عیدی داد ولی برای منو بچه ها هم کوتاهی نمی کنه ما دستمون خیلی باز نیست ولی همسرم همیشه در حد توانش اول به ما بعدبه  خانواده اش رسیدگی می کنه 

شاید همسرت نداشته وخواسته آبرو داری کنه و شما رو محرم تر دونسته تا خواهرش