2777
2789

یه ماه پیش وقتی فهمیدم علاقه نداره بهم باهاش بهم زدم 

امشب عید و بهش تبریک گفتم 

اونم جواب داد 

بدون هیچ چیز اضافه ای 

کار اشتباهی کردم نه ؟

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره دیگه پیام نده باشه؟چون هردفعه غرورت له ترمیشه؟باشه عزیزم؟

آره می‌دونم تهش چیه .نه پیام نمیدم دیگه 

اره خودتو الاف پسرای بی مسئولیت بلاتکلیف نکن 

عادت میکنی به بی ارزش شدن و اهمیت ندادن 

همه جای دنیا مردا تلاش میکنن دل زنو بدست بیارن برای زن تلاش میکنن اهمیت قائل میشن هزینه میکنن مسئولیت پذیرن با پسرای بدرد نخور وقتتو تلف نکن 

گول زبون بازی و گریه هیچ پسرو مردیو نخور عمل و تلاششو ببین 

چاپلوسی مردا فقط برای تخلیه کردن خودشونه روی زن 

منم خیلی کلنجار رفتم پیام ندم خداروشکر موققم بودم ولی میترسم،اون دلش بام نبود بد کرد بم ولی بازم خوبیشو میخام

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

ولش کن عزیزمازششو نداره خودتو کوچیک نکن

از اینکه پیام دادم خودمو سرزنش نمیکنم .ولی اگه بخوام ادامه بدم واقعا محکم جلوی خودم میمونم 

لعنت به مغز گول زننده ماها

خیلی دلم براش تنگ شده بود .ولی  وقتی جواب پیاممو دادم انگار اصلا نمیشناسمش.خیلی ازم دور شده 

اره خودتو الاف پسرای بی مسئولیت بلاتکلیف نکن عادت میکنی به بی ارزش شدن و اهمیت ندادن همه جای دنیا مر ...

چون به مدت خیلی سر یه مسئله بهم کمک کرد میخواستم اینجوری جواب بدم و سالو تبریک گفتم 

ولی دیگه نمیخام اونجوری با ذلت ادامه بدم 

حالم خوبه الان .ولی با اون نه 

منم خیلی کلنجار رفتم پیام ندم خداروشکر موققم بودم ولی میترسم،اون دلش بام نبود بد کرد بم ولی بازم خوب ...

کینه به دل گرفتن بیشتر باعث میشه خودمون داغون بشیم .اونا اصلا چیزیشون نمیشه.پس باید ببخشیم و بگذریم و بسپریم به آینده

باهرپسری اشنا میشی اولش بجای وابسته شدن سعی کنی امتحانشون کنی ببینی مرد هست یا نامرده

متاسفانه ضعف من همینه