2777
2789

باشوهرم بیرون بودیم نزدیک بود تصادف کنه من خیلی ترسیدم سرش داد کشیدم گفتم چرا مراقب نیستی اونم گف چرا داد میکشی و اینا بعدش من ادامه دادم اونم داد کشید.

وقتی داد کشید سرم کنترلمو از دست دادم من سه برابر دادزدم هنجرم درد گرفت . از دهنم در رفت گفتم وقتی نمیتونی خوب برونی گوه میخوری میشنی پشت ماشین خدایاا خیلی بی ادبم چطور تونستم اینو بش بگم دوتامون یه هو موندیم از این حرف زشتم در همون حین که اون حرف زشت رو زدم گوشیمم پرت کردم طرفش هیچی نگفت و از ماشین پیاده شد رفت و منم داد کشیدم گفتم خیلی بی غیرتی برگشت و تا یه جایی از شهر بام اومد و دیگ باز رفت ...

خانوما بگید چطور از  دلش در بیارم خیلی از خودم خجالت میکشم خیلی بد توهین کردم بش .

در ضمن فحش هم آزاده میتونید بم حرفم بگید چون کارم بشدت زشت بود

بچه هم نیستم ۲۸ سالمه ما همیشه با احترام صحبت میکردیم اولین بار بود اینحور شد کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازش برو معذرت خواهی کناین چرت و پرتا چیه راه انداختن که غرورو ایناادم برای کسی که دوستش داره غرور ند ...

حتی از عذرخواهی خجالت میشکم چطور تو چشاش نگاه کنم بعد اون حرف زشت

چون خیلی با احترام با هم حرف می‌زنید این حرفت براش درشت میشه ،از این حرفا بعضی وقتا بگی عادت میکنه ناراحت نباش میاد خونه از یادش میره چون میخواد به خانوادش عیدی بده باهات آشتی میکنه

منت کشی نیست ک عزیزم اقتدار شکنی‌ کردی مردا هم ک کلا عاشق اینن‌ ک خودشون رئیس باشن و حرف حرف خودشون باشه 😂

ب نظرم ک ازش معذرت خواهی کن بگو من اشتباه کردم و حق با تو بوده و از این حرفا ایشالله ک اشتی میکنین‌ عزیزم 

برا منم دعا کن منم با شوهرم قهرم تازه ما سال تحویل هم قهر بودیم😂😂💔

ببین خیلی بده یکی که داره رانندگی می کنه داد و جیغ بزنی چون ممکنه اون ادم هول کنه، اون خودشم ممکنه قبل از داد زدنت هول کرده باشه، تو هم داد زدی دیگه بدتر یهو میبینی واقعا اتفاقی میوفته.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.