2777
2789
عنوان

با چهل سال نشستم خودمو با جاریم مقایسه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 25 پست
کلا طرف خیلی خیلی فامیل داره.حتی پسرخاله اش شام دعوتش کرده

من ب عمه هام نبریک گفتم ولی اونا بلانسبتت مثل سگن جواب ندادن خودمو کوچیک کردم مرده شورشونو ببرن تچ هم با شوهرت برو بیرون مسافرتی جایی

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با خانواده شوهر قطع رابطه ام 

شوهر بتلافی با خانواده من خوش و خرم نشستیم خونه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

عزیزم سال نوت مبارک،،خداراشکرکه حداقل پدرومادروخواهربرادر داری،،،همیشه عیدنیست همیشه هم کدورت نیست،،قصدنالیدن ندارم امامن هیچ کدوم ازاینایی که گفتی ندارم،،نداشتنشونم توایام خاص مثل عیدخیلی خیلی به چشم میاد،،هییی

سخت نگیر استارتر اوایل ازدواج همینه رفت و امد زیاده 

من یادمه اولین عید بعد از ازدواج تا صبح ۱۳ دید و بازدید داشتیم خونه ی ۳۴ نفر از فامیل و دوست و اشنا رفتیم 

این رفت و امد سال به سال کمتر شد و از بعد کرونا فقط به چند نفر محدود شد 

شمام برای خودت برو گردش،سفرهای کوتاه خلاصه خودت حال خودت و خانواده ات رو خوب کن

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
سخت نگیر استارتر اوایل ازدواج همینه رفت و امد زیاده من یادمه اولین عید بعد از ازدواج تا صبح ۱۳ دید و ...

دقیقا فکرمیکنم همه همینن.ماهم سالهای اول ازدواج همین بودیم خونه خیلی ازاقوام میرفتیم.مسافرت وتفریح دسته جمعی زیادمیرفتیم ولی کم کم که درگیرزندگی وبچه شدیم رفت وآمد  وتفریح کمتر شد.مسافرتمونم خانوادگی شد.جاریمم تو عقدهمین بود الان که ازدواج کرده دایره دوستاشون خیلی کمتر شده همشون درگیر کارو زندگیشون شدن