وقتی رتبه رو گرفتم عروسی بودیم رتبه اصلا چیز جالی نبود بعد این همه پست کنکور موندن صد بار میخواستم گریه کنم نکردم الکی دست زدم هیچ کی نفهمید چقدر ناراحتم فکر کردم قبول میشم چون هیچکی آرم حسابم نمیکرد هیچ وقت آرایش نمیکردم ابرو فلان نمکردم دماغ عمل نمکردم هر روز ی چیز نمی پوشیدم درس میخوندم دخترای فامیل آدم حسابم نمیکردن گفتم قبول میشم که نشدم نمیدونم چی بگم نه چیزی قبول شدم نه کسی آدم حسابم میکنه چرا این همه درس خوندم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین منم پارسال نیاوردم درحالی که بی نظیر بودم تو آزمون ها و معدل ولی خب گاهی مصلحته و فقط خدا میدونه چقدر ۱۴۰۳ همراه با چه مشکلاتی بود برام هر روزش برام مثل کابوس بود چقدر بغض کردم ولی بدون گاهی رسیدن به هدف بزرگ اراده بزرگ میطلبه و خدا هم از همه بهتر مصلحت هر کسی رو میدونه