2777
2789
عنوان

با شوهرم نرفتم خونشون

752 بازدید | 27 پست

من میخوام جدا شم هیچچچچچچ حسی بهش ندارم ازش متنفرم از چشمم افتاده منتظرم عید تموم شه بی سروصدا بریم جدا شیم(عقدیم)صب بهم گف بیام دنبالت بریم فامیلای شما عید دیدنی گفتم نه

بنظرتون بد شد؟

من اصلا دلم نمیخواد ببینمش 🥲

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

اگ دوسش نداری دیگه چرا میپرسی بد شد یانه؟؟؟

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

اگ دوسش نداری دیگه چرا میپرسی بد شد یانه؟؟؟

میترسم بعدا به همه بگه من اشکال داشتم که جدا شدیم اخه خیلی کینه ایه خیلی زیااااد

میترسم بعدا به همه بگه من اشکال داشتم که جدا شدیم اخه خیلی کینه ایه خیلی زیااااد

مشکلتون چیه؟؟؟چند ماهه عقدی؟

برای غیددیدنی مگه ماه رمضون وشب قدرنیست هرچی باشه شهادت امام علیه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

برای غیددیدنی مگه ماه رمضون وشب قدرنیست هرچی باشه شهادت امام علیه

بعد افطار رو میگفت منم گفتم نمیخوام بیام اونم بدون خداحافظی قطع کرد گوشیو